Fiyatlar Etkilenebilir: Haftaya Bu 22 Altcoin Kilit Açacak!

Fiyatlar Etkilenebilir: Haftaya Bu 22 Altcoin Kilit Açacak!
Fiyatlar Etkilenebilir: Haftaya Bu 22 Altcoin Kilit Açacak!

Kripto piyasasında ilgili altcoin projesinin piyasadaki token arzını değiştirdiği için un-lock etkinlikleri yakından takip edilir. Traderlar ve yatırımcılar, altcoin fiyatlarını etkilemesi muhtemel bu etkinliklere göre pozisyon ayarlaması yapar. Bu yüzden, kripto dünyasında gelecek haftanın gündeminde olacak un-lock etkinliklerini okuyucularımız için hazırladık.

Haftaya yoğun bir token un-lock etkinliğiyle başlıyoruz

Kripto piyasasında yeni aya ve haftaya yoğun un lock etkinliğiyle gireceğiz. 1 Mayıs Pazartesi günü, Swipe (SXP), Merit Circle (MC), Forta (FORT), StakeWise (SWISE) token kilidini açacak. Swipe, 1.79 milyon SXP’ serbest bırakırken, Merit Circle 4,41 milyon MC’yi piyasaya boşaltacak. Forta, 6,25 milyon FORT ve StakeWise 15,79 milyon SWISE’ın kilidini açacak. Un-lock olacak SWISE, toplam piyasa değerinin %6’sına tekabül ettiği için izlemeye değer.

Haftanın ikinci gününün programında, Hooked Protocol (HOOK), Orbler (ORBR), Agoric (BLD) ve Biconomy’nin (BICO) un-lock etkinliği var. Hooked, toplam piyasa değerinin yaklaşık %8’ine eşdeğer 4.17 milyon HOOK’u serbest bırakacak. Orbler, 68.34 milyon ORBR’nin kilidini açacak. Agoric ve Biconomy ise sırasıyla 40.35 milyon BLD ve 7.46 milyon BICO’yu un-lock edecek. Agoric, toplam piyasa değerinin yaklaşık %10’una eşdeğer tokenin kilidini açacağı için izlenmeye değer.

Çarşamba günü, Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Binance’ın listesine giremeye hazırlanan Sui’nin (SUI) un-lock etkinliği var. Altcoin projesi 184.65 milyon SUI’yi serbest bırakacak.

Altcoin

Haftanın ikinci yarısına da altcoin’ler aynı tonda devam edecek

Perşembe günü ise un-lock olayları oldukça yoğun bir gündem oluşturacak. Çünkü, Tokemak (TOKE), Near Protocol (NEAR), Efinity Token (EFI), Rally (RLY), Meta Apes PEEL (PEEL) ve Mines of Dalarnia’nın (DAR) etkinlikleri var. Tokemak dikkatleri üzerine çekecek. Çünkü, toplam piyasa değerinin %42’sine tekabül eden 5.92 milyon TOKE’yi piyasaya boşaltacak. Ayrıca, Meta Apes PEEL, toplam piyasa değerinin %19’una eşdeğer PEEL’in kilidini açacak.

Bu arada, Cuma günün programında Galxe (GAL), Vega Protocol (VEGA) var. Hafta sonu ise, Talken (TALK) ve Alien Worlds (TLM) Cumartesi günü tokenleri serbest bırakacak. Alien Worlds, toplam piyasa değerinin %4’üne tekabül eden 155.64 milyon dolarlık TLM’yi un-lock edecek. Haftayı, Automata (ATA), Bloktopia (BLOK) ve Myria (MYRIA) ile kapatacağız. Ayrıca, Automata ve Bloktopia toplam piyasa değerlerine göre sırasıyla yaklaşık %16 ve %21 gibi yüksek oranda tokeninin kilidini açacak. Bu yüzden, muhtemelen traderların radarında olacak. İlgili altcoin projeleri sırasıyla 58.09 milyon ATA ve 3.67 milyar dolarlık BLOK’u piyasaya boşaltacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Fiyatlar Etkilenebilir: Haftaya Bu 22 Altcoin Kilit Açacak!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/B5dn13D
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı