Google Bile Ortak Oldu! En İyi Layer 2 Coin Bu mu?

Google Bile Ortak Oldu! En İyi Layer 2 Coin Bu mu?
Google Bile Ortak Oldu! En İyi Layer 2 Coin Bu mu?

Polygon, zkEVM protokolünün Nisan ayına ait performans ölçümlerini paylaşarak işlem ve cüzdanın %300 büyüdüğünü belirtti. Bu arada, Google Cloud ve Polygon bugün ortaklıklarını duyurdu. Polygon en iyi Layer 2 coin mi?

Polygon önemli büyüme metriklerini paylaştı

Nisan ayı, Ethereum tabanlı Layer 2 coin projesi Polygon için çok önemli bir ay oldu. Çünkü geçen ayın sonlarında piyasaya sürülen ve merakla beklenen zkEVM protokolü, kendi topluluğu ve daha geniş Web3.0 ekosistemi tarafından daha fazla kabul gördü. Polygon, Nisan ayına ilişkin son performans raporunda, zkEVM protokolündeki temel eğilimlerin %300’den fazla büyüme oranıyla ay boyunca yüksek kaldığını belirtti. Bu bağlamda Polygon, şu paylaşımı yaptı:

Nisan ayında, Polygon zkEVM’deki günlük ortalama gaz, ağ etkinliğinin en yoğun olduğu dönemlerde bile Ethereum Mainnet’ten 7 kat daha ucuzdu.

Protokol, 24 Nisan itibariyle zkEVM Mainnet Beta’sındaki toplam benzersiz aktif cüzdan adresinin 50.000’i aştığını bildirdi. Polygon ayrıca yüksek performanslı Zero-Knowledge platformundaki toplam işlemlerin de yükseldiğini kaydetti. Ek olarak, toplam 95,25 ETH değerinde yaklaşık 177.000 dolar ücret elde edildiğini belirtti.

Polygon, Ethereum’un ölçeklendirilmesine yardımcı olmak için inşa edildi ve kuruluşundan bu yana bu rolü oynadı. Bu yüzden, sektörden çok fazla takdir gördü. Polygon, altta yatan Layer-1’e kıyasla daha ucuz bir protokol olarak işlev görüyor. Bu kapsamda geliştiriciler, zkEVM protokolünü çok daha gelişmiş bir versiyonu olarak tasarladı. Rapora göre Polygon zkEVM protokolü, mevcut Ethereum protokolünün aynı zaman aralığında kullanıcılarına uyguladığından 7 kat daha ucuza mal oluyor. Bu arada, etkileyici performans, zkEVM main-neti’inin ölçülebilir her yönünü kapsıyor.

Zor karar: Polygon en iyi Layer 2 coin mi?

Ethereum man-net’inde zkEVM’nin yanı sıra, hepsi etkileyici ağ istatistiklerine ve performans tokenlerine sahip olan başka önemli Layer 2 coin projeleri de var. Bağımsız bir analiz kuruluşu olan L2Fees’e göre Polygon zkEVM protokolü, sırasıyla hem token gönderme hem de takas için alınan ücretler açısından en iyi 5. Layer 2 coin konumunda yer alıyor.

layer 2 coin

Polygon zkEVM, alınan yaklaşık ücret açısından Loopring, zkSync Lite, Boba Network ve Arbitrum One’ın altında yer alıyor. Bu ilgili L2’lere güç veren temel teknoloji farklı. Bununla birlikte, sıralama Polygon’un zkEVM’sinin hala yapması gereken çok şey olduğunu gösteriyor. Öte yandan, protokolün temel performansı Polygon ekosistemi için bir bütün olarak umut vaat ediyor. Polygon, Starbucks’tan diğer Web2 devlerine uzanan ortaklıklarıyla gündeme geldi. Bu nedenle, gelecek vaat eden pek çok kişiyi memnun etmeye devam ediyor.

Google ve Polygon güçlerini birleştiriyor

İşbirliğinin bir parçası olarak, Google, Polygon’u desteklemek için Blockchain Node Engine’i güncelleyecek. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Solana ve Ethereum, geliştiricilerin Google’ın sunucularındaki Blockchain’lerine erişmeleri ve bunları kullanmaları için kolaylaştırılmış bir mekanizma olan Google’ın Blockchain Node Engine tarafından şu anda desteklenen tek Blockchain. Polygon Labs Başkanı Ryan Wyatt ortaklık hakkında konuşurken şunları söyledi:

Bugün Google Cloud ile yapılan duyuru, oyun, tedarik zinciri yönetimi ve DeFi’deki kullanım durumlarını mümkün kılan işlem hacmini artırmayı amaçlıyor. Bu, Polygon aracılığıyla daha da fazla işletmenin Blockchain teknolojisini benimsemesinin önünü açacak.

Buna ek olarak Google Cloud, Polygon’un yeni başlatılan zkEVM’sini desteklemek için altyapısını genişletecek. Üçüncü çeyreğin sonuna kadar Google Cloud, Polygon teknolojisiyle oluşturulmuş uygulama tabanlı Blockchain’leri sunucularında dağıtma konusunda da içerik oluşturuculara yardımcı olacak.

layer 2 coin

Layer 2 coin fiyatı yükselmeye hazır mı?

Bu gelişmeler ışığında, hem Polygon topluluğu hem de daha geniş piyasa duyuruya olumlu tepki verdi. Piyasa katılımcıları, artan sayıda node, uygulama ve kullanıcı hesabının yaratılmasından daha fazla yaklaşan fayda gördüğü için bunun sonunda MATIC için bir yükseliş senaryosuyla sonuçlanacağı görüşündeler.

Aslında, Polygon Ventures tarafından desteklenen girişimler, Google Cloud’un yeni duyurulan Web3 başlangıç programına uygun olacak. Ayrıca, Google Cloud’un sunucularında yazılım barındırmak için krediler alacak. Şu anda MATIC 1,01 dolardan el değiştiriyor. Altcoin, son 24 saatte %2,2’lik bir artış gördü. Bununla birlikte son 1 saatte %0,35’lik bir düşüş kaydetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Google Bile Ortak Oldu! En İyi Layer 2 Coin Bu mu?



from Kriptokoin.com https://ift.tt/lNHGPcD
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı