Milyonluk Aboneli Analist: Bu 32 Altcoin Radarımda!

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 32 Altcoin Radarımda!
Milyonluk Aboneli Analist Bu 32 Altcoin Radarımda!

Coin Bureau dün bir YouTube videosunda en iyi altcoin kategorisi seçimlerini paylaştı. Buna göre videoda Coin Bureau, Solana katilleri SUI, APT ve NEAR’’a yer veriyor. Bu bağlamda onların büyük kazanç potansiyeline sahip projeler olduğunu belirtiyor. Tabi radarındakiler sadece bunlarla sınırlı değil. Ayrıntılara bakalım.

Radardaki sayıca fazla altcoin

Coin Bureau’ya göre altcoin METIS, MATIC, ARB ve OP gibi ETH L2 projeleri gelecekte hayati bir rol oynayacak. Mevcut ayı piyasasının sona ermesiyle birlikte, birçok kripto yatırımcısı bir sonraki boğa koşusunda en büyük getiriyi elde etmek amacıyla portföylerini oluşturuyor. Coin Bureau, yatırımcılara yardımcı olmak için dün YouTube’a yüklenen bir videoda kripto seçimlerini paylaştı. Videoda, listelerini 10 kategoriye ayırdı. Buna göre her kategoriyle ilgili bazı zorlukları ve fırsatları açıkladı. Videoda ilk kripto kategorisi altcoin Solana katilleridir. Coin Bureau’ya göre, piyasa eskiden Ethereum’u (ETH) potansiyel olarak geçecek projelere odaklanırdı. Ancak Ethereum blok zincirinin burada kalacağı çok açık hale geldi. Videodaki Solana katilleri arasında Sui (SUI), Aptos (APT) ve Near Protocol (NEAR) yer alıyor.

hot altcoin 1

Bu 3 proje, projenin FTX çöküşünün ardından hayatta kalamaması durumunda Solana’yı geçme potansiyeline sahip. Solana, son FTX çöküşünün getirdiği zorlukları yeners ve SUI, APT ve NEAR’a karşı liderliğine devam ederse, Coin Bureau SOL’un bir sonraki boğa koşusunda da izlenecek bir kripto olacağına inanıyor.  Altcoin ETH piyasada baskın bir varlık gösterdiğinden, yatırımcılar Layer-1 projelerine gidecek. Bu nedenler uzun vadeli yatırımcılar için 10 kattan fazla kazanç sağlayacak. Öte yandan Coin Bureau, artan faiz oranlarının spekülatif kriptolara akacak sermaye miktarını azaltacağını düşünüyor. Buna göre bu gelişme getirileri azaltacak.

Ethereum (ETH) üzerine inşa edilen Layer-2 projeleri

Bunlar, ağın işlem ücretlerini düşürmek ve işlem hızlarını artırmak amacıyla Ethereum blockchainde inşa edilen projeler. Videoda Coin Bureau, bu projelerin altcoin Ethereum ağının doğal güvenliğini de beraberinde getirdiğini söylüyor. Bu nedenle bunun da onları merkezi olmayan uygulamalar için cazip bir seçenek haline getirdiğini vurguluyor.

altcoin

MetisDAO (METIS), altcoin Polygon (MATIC), Arbitrum (ARB) ve Optimism (OP) gibi projelerin hepsi bu kategorideki adaylar. Videoya göre, piyasaya giren daha fazla Layer-2 projesi var. Coin Bureau, bu nedenle, piyasaya daha fazla proje girdikçe, projeler arasındaki piyasa değeri rekabetinin daha da artacağını düşünüyor.

Merkezi olmayan depolama ve altcoin

Bir sonraki kategori olan merkezi olmayan depolama alanında yer alan projeler Filecoin (FIL), Arweave (AR) ve Akash Network (AKT). Coin Bureau, birçok Layer-1 projesinin şu anda verileri merkezi bulut sunucularında depolaması nedeniyle merkezi olmayan depolamanın gelecek için gerekli olacağını paylaştı. Bu altcoin projeleri ölçeklendikçe, merkezi çözümler artık uygulanabilir olmayabilir.

famous exchange lists these 6 altcoins prices rise ZgTUc5Ux

Bununla birlikte, bu kategorideki projeler için bir uyarı, Layer-1 ve Layer-2 altcoin projelerinin kendi merkezi olmayan depolama çözümlerini oluşturmaya başlayabilecekleridir. Bu gerçekleşirse, 3. taraf merkezi olmayan depolama çözümlerine olan ihtiyaç ortadan kalkacak. İkinci olarak, merkezi olmayan depolama çözümleri yeni bir kavram. Ayrıca henüz piyasa tarafından tam olarak teste tabi tutulmadı.

Merkezi olmayan tanımlama

Coin Bureau’ya göre, merkezi olmayan tanımlama kategorisindeki projeler, bir sonraki kripto ve blok zinciri kullanım durumları dalgasının kilidini açmada kritik bir rol oynayacak. Altcoin Civic (CVC), Kleros (PNK), KILT Protocol (KILT) ve kendi kimlik çözümünü geliştiren Polygon (MATIC) gibi projeler bu kategoride göz önünde bulundurulması gereken projeler.

Bu Altcoin Projesinden Büyük Ortaklık: Ulusal Coin Geliyor!

Yakın gelecekte, kullanıcıların DeFi ürünleriyle etkileşime geçmeden önce gerçek dünyadaki kimlikleriyle bağlantılı merkezi olmayan kimliklere sahip olmaları yasal bir gereklilik haline gelebilir. Bu gerçekleşirse, bu kategorideki kriptoların büyük bir fiyat artışı yaşamasına neden olabilir.

Merkezi olmayan finans

Bu kategorideki projeler, geleneksel finansal sistemdeki kurumların yerini almak üzere oluşturulmuştur. Coin Bureau bu kripto kategorisinde yükselişe geçmiş durumda. Çünkü Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) dışında ücret geliri elde eden tek proje bunlar. Bu ücretlerin bir kısmı yönetişim katılımcılarına gidebilir. Neticede bu durum onları daha cazip bir yatırım haline getirecek.

altseason traders expect altcoin breakouts amid btc stagnation

Bu kategori için adı geçen kripto projeleri arasında Aave (AAVE) var. Ayrıca Lido DAO (LDO) ve Uniswap (UNI) yer alıyor. Uyarılar açısından, bu projeler geleneksel merkezi finans kurumlarının yerini almayı hedefliyor. Bu nedenle büyük bir düzenleme riskiyle karşı karşıya. Ayrıca, bu projeler hacklenmeye ve siber saldırılara daha yatkın

Birlikte çalışabilirlik projeleri

Videoda ele alınan bir sonraki kategori, kaynakları birden fazla blok zinciri ağında paylaşma yeteneği olan yüksek düzeyde birlikte çalışabilirlik sağlayan projelerdir. Ayrıca bu projeler blok zinciri projelerine gerçek dünya ve gerçek zamanlı verilerle bağlantı da sağlamaktadır. Videoda Chainlink (LINK), Flux (FLUX), Cosmos (ATOM) ve Axelar (AXL) gibi projeler var. Coin Bureau’ya göre, tek bir Layer-1 veya Layer-2 projesinin küresel düzeyde ölçeklendirilmiş merkezi olmayan uygulamaları desteklemesi pek olası değil. Çünkü bu durum birlikte çalışabilirlik projelerini arzu edilir kılmakta.

Efsane Duyurdu Bu 13 Altcoin İzlenmeli

Birlikte çalışabilirlik projelerine yönelik potansiyel talep, birçok kripto kullanım durumunun birlikte çalışabilirlik gerektireceği gerçeğiyle daha da artmaktadır. Buna rağmen Coin Bureau, birlikte çalışabilirlik projelerinin yalnızca küresel kripto benimseme oranı artarsa kullanılacağı konusunda uyarıda bulundu.

Merkezi olmayan sosyal medya ve altcoin

Videoya göre, LENS Platform (LENS) ve Theta Network (THETA) önemli projeler. Bunun gibi merkezi olmayan sosyal medya projeleri uzun vadede yatırımcılar için olumlu kazançlar sağlayacak. Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler sürekli olarak interneti sansürlemeye çalışıyor. Bu nedenle, sosyal medya kullanıcıları yavaş yavaş bu merkezi olmayan sosyal platformları kullanmaya başlayacak.

Ayı Piyasasının Yıldızı: Bu Altcoin Beklenen Haberi Verdi!

Ancak Coin Bureau, bu projelerin benimsenmesinin bu platformları kullanmanın ne kadar kolay olduğuna bağlı olacağını belirtiyor. Ayrıca, merkezi olmayan sosyal medya platformlarının düzenleyici incelemenin kurbanı olma riski de var.

Blockchain odaklı oyun

Kazanmak için Oyna alanındaki heyecan azaldı. Ancak Coin Bureau, her yatırımcının bir sonraki boğa koşusuna girerken dikkatli olmasını söylüyor. Ayrıca göz önünde bulundurması gereken 3 blok zinciri oyun projesinden bahsediyor. Videoda, Axie Infinity (AXS), Gala (GALA) ve Decentraland (MANA) takipteki projelerden bazıları.

Türklerin Aldığı Altcoin Büyük Ortaklık

Videoda Coin Bureau, blockchain oyunlarının farklı bir yönüne işaret ediyor. Gelecekte birçok harika kullanım alanı açacağını vurguluyor. Bu nedenle kitlesel kripto benimsemesinin ana itici güçlerinden biri olacağını belirtiyor. Ne yazık ki, henüz milyonlarca kullanıcıyı destekleyebilecek bir blok zinciri oyunu yok. Bu yüzden her projenin ekibi tarafından yapılması gereken bazı çalışmalar var.

Cüzdanlar

Kripto alanındaki birçok kullanıcı, blockchain cüzdanlarının kripto alanında oynadığı hayati rolün farkında değil. Bu nedenle Coin Bureau’nun videosunda bahsedilen bir sonraki kategori cüzdanlar. Şu anda piyasada bulunan popüler cüzdan çözümleri arasında Metamask var. Ayrıca, Fantom (FTM), Avalanche (AVAX) ve ThorFi (THOR) yer alıyor.

Bu projelerin gelecekte kendi yönetişim tokenlarını da piyasaya sürmesi söz konusu. Hatta Metamask’ın ekibi, Metamask’ın orta vadede kendi tokenını çıkarma olasılığını ima ediyor. Bu gerçekleşirse, tüm cüzdan sağlayıcıları arasında bir piyasa değeri rekabeti olacak.

Gizlilik coinleri

Videoda ele alınan son kategori, sahiplerin ve kullanıcıların kimliklerini gizlemeyi amaçlayan gizlilik coinleri. Coin Bureau bu kategori için altcoin ProjectOasis (OASIS), Monero (XMR) ve Secret’a (SCRT) yer veriyor. Buna göe bir sonraki kripto boğa piyasasına girerken izlenmesi gereken projeler bunlar.

Bu projeler, ağlarında birçok yasadışı faaliyet gerçekleşebileceğinden, şu anda en yüksek düzeyde düzenleyici incelemeyle karşı karşıya. Coin Bureau, düzenleyicilerin gelecekte bu gizlilik odaklı altcoin projelerine baskı yapmaya devam edeceğini söylüyor. Bu nedenle gelişmenin coinlerin fiyatlarını olumsuz etkileyebileceğini belirtiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Milyonluk Aboneli Analist: Bu 32 Altcoin Radarımda!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/TsCFE2k
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı