Yatırımcılar Dalgalanmaya Rağmen Bu Kripto Parayı Biriktiriyor!

Yatırımcılar Dalgalanmaya Rağmen Bu Kripto Parayı Biriktiriyor!
Yatırımcılar Dalgalanmaya Rağmen Bu Kripto Parayı Biriktiriyor!

Kripto para piyasası son haftalarda dalgalanma göstermeye devam ediyor. Bununla birlikte, CryptoQuant’ın yeni bir raporu yeni yatırımcıların Bitcoin biriktirmeye yoğun ilgi gösterdiğini ortaya koyuyor. Bu arada, Sologenic kurucu ortağı Bob Ras, Bitcoin’in bir sonraki ATH tarihini tahmin ediyor.

Yatırımcılar, lider kripto parayı biriktirmeye devam ediyor!

CryptoQuant’ın raporu, 1m-3m yaş bantlarının gerçekleşen fiyatının artık yatırımcıların cebinde 6m-12m yaş bantlarından daha fazla değer tuttuğunu gösteriyor. Bu eğilimin, 25-27 bin işaretine yakın değerli fiyat seviyeleri yaratması mümkün. Rapora göre, bu seviyelere muhtemelen Bitcoin’in gelecekteki büyüme yörüngesini belirlemede çok önemli olacak. Rapor, Bitcoin fiyatının sürekli büyümesinin, kısa vadeli holder’ların davranışları ve bu değerli fiyat seviyelerine olan ilgileriyle yakından bağlantılı olacağını öne sürüyor. Eğer bu yatırımcılardan önemli bir ilgi gelirse, fiyatın yükselmeye devam etmesi olası. Bu doğrultuda önümüzdeki haftalarda potansiyel olarak yeni zirvelere yelken açması muhtemel.

Yatırımcılar hisse senedi ve tahvil gibi geleneksel varlıkların dışında alternatif yatırım seçenekleri arayışında. Bu yüzden kripto piyasası son aylarda yeniden ilgi görmeye başladı. Özellikle Bitcoin, yüksek getiri potansiyelinden faydalanmak isteyen birçok yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak piyasa dalgalı bir seyir izlemeye devam ediyor. Bu da bazı yatırımcıları temkinli davranmaya itiyor. CryptoQuant’ın raporu, bu nispeten yüksek fiyatlarda bile kripto paraya hala önemli bir ilgi olduğunu gösteriyor. Bu yüzden Bitcoin’e yatırım yapmış olanlara bir miktar güvence sağlaması muhtemel. Bununla birlikte, piyasanın hala son derece öngörülemez olduğunu unutmamak gerekiyor. Ayrıca, yatırımcıların kripto paralara yatırım yaparken her zaman dikkatli olmaları gerektiğini hatırda tutmak öenmli.

Kripto

Genel olarak, CryptoQuant’ın raporu kripto para piyasasının mevcut durumu ve önümüzdeki haftalarda daha fazla büyüme potansiyeli hakkında değerli bilgiler sunuyor. Yeni yatırımcılar Bitcoin biriktirmeye ilgi göstermeye devam ettikçe, piyasa önemli bir büyüme görmeye devam edebilir ve potansiyel olarak önümüzdeki aylarda yeni zirvelere ulaşabilir.

Bitcoin’in ATH seviyesine çıkacağı tarih!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin (BTC) 2023’e %74’ten fazla kazançla başladı. Ancak, Blockchain firması Sologenic’in kurucu ortağı Bob Ras’a göre BTC’nin daha fazlası mümkün. Ras, Bitcoin’in önümüzdeki yıl iki katından fazla artacağını ileri sürüyor. Ras’a göre ana tetikleyici, madenciler için ödüllerin yarıya indirilmesi anlamına gelen halving işlemi olacak. Bu işlem token arzını azaltmayı amaçlıyor. Ayrıca, tarihsel olarak fiyat artışlarına yol açtı. Ras, “Bitcoin yarılanması bundan bir yıl sonra başladığında, muhtemelen önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini geçmiş olacağız” diyor.

Kripto

Öte yandan Ras, BTC’nin FED’in daha gevşek bir politika izleyeceğine olan inancını şimdiden ortaya koyduğunu belirtiyor. Ras, BTC rallisinin daha düşük faiz oranlarına ve daha fazla niceliksel gevşemeye (QE) dönüş anlamına gelen bir geleceğe işaret ettiğini ileri sürüyor. Ras konuyla ilgili düşüncelerini şu şekilde açıklıyor:

Ekonomik büyümenin yavaşladığına dair işaretlerle değişen makro tablo, FED’in yakında faiz oranlarını düşürmek ve piyasaya bol miktarda likidite enjekte etmek zorunda kalacağını gösteriyor. Fed bunu yapmazsa, olası bir kredi sıkışıklığı ile noktalanan ciddi bir daralma ile karşı karşıya kalabiliriz. Her iki durumda da tüm yollar er ya da geç para politikasının gevşetilmesine çıkıyor gibi görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Yatırımcılar Dalgalanmaya Rağmen Bu Kripto Parayı Biriktiriyor!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/D2HPyVw
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı

Vivo Y200 5G resmi olarak görücüye çıkarıldı

PENDLE Coin ve Bu 5 Altcoin’den Sıcak Haberler Var!