Elon Musk Dogecoin Davasında Sıcak Gelişme!

Elon Musk Dogecoin Davasında Sıcak Gelişme!
Elon Musk Dogecoin Davasında Sıcak Gelişme!

Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin fiyatını manipüle etmek için nüfuzunu kullandığı suçlamalarıyla karşı karşıya. Kripto para yatırımcılarının açtığı bir davada Musk’a ‘insider trading’ suçlaması yöneltiliyor. Yeni bir gelişmede, davacı avukatları, sızdırılan bir mektup nedeniyle milyarderin hukuk danışmanını görevden almak istiyor.

Musk Dogecoin davasında ‘görevden alma’ talebi

Yeni bir habere göre, davacıların avukatı Evan Spencer tarafından, taraflar arasında sızdırılan özel bir mektubun kamuoyuna sızmasının ardından Elon Musk ve elektrikli otomobil devinin yasal temsilcilerinin diskalifiye edilmesi için bir dilekçe sunuldu. Spencer, iş adamını temsil eden hukuk firması Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan’da çalışan avukatlardan Alex Spiro’nun aralarında geçen bir mektubu New York Post’a sızdırdığını iddia ediyor. Ayrıca, bunun “sayısız etik kuralını ihlal ettiğini ileri sürüyor. Ayrıca, Quinn Emanuel’in davayı savunmaya devam etmesinin ciddi bir yargılama lekesi riski oluşturduğunu gösterdiğini söylüyor.

Mektupta Spiro, Musk’a yöneltilen Dogecoin cüzdanına sahip olduğu suçlamasının yanlış ve temelsiz olduğunu söylüyor. Ayrıca Spiro, Tesla CEO’suna karşı sunulan tek kanıtın ikinci derece olduğunu belirtiyor. Ancak Spencer, Spiro’nun medyaya yalan söylediğini iddia ediyor. Reuters’a göre Spencer, karakterine yönelik “yüzsüzce yanlış ve tuhaf” saldırıların ardından “önemli ölçüde hasar kontrolü yapması gerektiğini” söyledi.

Elon Musk

Elon Musk’a yönelik suçlamaların dayanağı ne?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Elon Musk ilk olarak Haziran 2022’de, mali kayıplarının Musk’ın meme-coin fiyatını manipüle etmesinden kaynaklandığını iddia eden bir grup hoşnutsuz yatırımcı tarafından 258 milyar dolarlık bir dava ile vuruldu. Bu ayın başlarında davacılar, Musk’ın Twitter’ını, “Saturday Night Live” programındaki görünümünü ve DOGE’nin fiyatını etkilemek için diğer yöntemleri kullandığını ve böylece kar elde edebileceğini söyleyerek iddialarını değiştirdiler.

Ayrıca davacılar Musk’ın ikonik Twitter mavi kuş logosunu geçici olarak Dogecoin logosundaki köpekle aynı olan Shiba Inu cinsi bir köpekle değiştirmesinin ardından fiyatının %30 artmasının ardından 124 milyon dolar değerinde meme varlığı sattığını iddia ediyorlar.

DOGE geliştiricileri bir sonraki yükseltmeye hazırlanıyor

Twitter’da “Bluezr” adıyla tanınan bir Dogecoin geliştiricisi, Dogecoin Core yükseltmesi üzerinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Geliştirici, Dogecoin core 1.14.7 için devam eden katkıları gösteren bir Github reposunu paylaştı. Ayrıca, incelemeleri ve geri bildirimleri de içeriyor. Bu, Dogecoin’in konsolidasyondaki küçük yapı sistemi yükseltmesi üzerindeki çalışmalardan bahsediyor.

Geliştiriciler, en son Dogecoin core sürümü olan 1.14.6, Temmuz 2022’de piyasaya sürüdü. Bu sürümle, güvenlik, verimlilik ve kullanıcı arayüzünü geliştirdi. Dogecoin Core 1.14.6, çeşitli güvenlik güncellemeleri, mevcut ücret sisteminde değişiklikler ve birkaç yeni özellik içeriyordu. Bu sürüm, tüm Dogecoin ağı katılımcıları için önerilen toz limitini 1 DOGE’den 0,01 DOGE’ye düşürdü. Cüzdan yedekleme dizininin kurulumundaki bir değişiklik de “son değişiklikler” arasındaydı. Ayrıca, bunlar arasında maksimum addnode kaydı sayısındaki bir sınır da vardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Elon Musk Dogecoin Davasında Sıcak Gelişme!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/8qWBYTx
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı