Temmuzda Satın Alınacak Altcoinler Belli Oldu! İşte Liste

Temmuz’da Satın Alınacak Altcoinler Belli Oldu! İşte Liste
Temmuz'da Satın Alınacak Altcoinler Belli Oldu! İşte Liste

Boğalar ve ayılar kripto para piyasasında çekişmeye devam ediyor. Bu ortamda, bazı altcoinler önümüzdeki birkaç hafta içinde iyi yatırımlar olma konusunda diğerlerinden daha fazla potansiyel gösteriyor. Dahası, bunlardan bazıları hala 1 dolar gibi düşük bir fiyata mevcut. Analistler, kripto sektörünü analiz ederek bu tanımlara uyan ve Temmuz ayı için her yatırımcının satın alınacaklar listesine dahil etmeye değer altcoinleri belirledi.

Altcoinler arasında ilk sırayı Stellar (XLM) alıyor

Sessiz sedasız hızla yükselen altcoinlerden biri de Stellar (XLM). NebraskanGooner, takma isimli kripto uzmanı ifadesiyle, çoğu varlığın grafiklerinde devam eden kırmızı-ışık yeşil-ışık değişimlerinin ortasında “çıldırıyor ve kimse bundan bahsetmiyor”. Analiste göre, daha fazla büyüme potansiyeli XLM gösteriyor. Basın saatine göre Stellar 0,09691 dolar fiyatla el değiştiriyor. Altcoin, MoneyGram entegrasyonu gibi çok sayıda olumlu duyuru sayesinde son 24 saatte %5,61’lik yükselişin yanı sıra son yedi günde %23,63’lük önemli bir ilerleme kaydetti. XLM, önceki ay %10,28’lik artış da dahil olmak üzere tüm grafiklerinde artış kaydediyor.

Altcoinler
Stellar 7 günlük fiyat grafiği

Radarda olması gereken ikinci altcoin: VeChain (VET)

VeChain (VET), düşük maliyetli satın alınacaklar listelerinde düzenli olarak yer alıyor. VET, son fiyat hareketi sayesinde Temmuz ayında da iyi bir yatırım olmaya devam ediyor. Bunda, kripto borsası Coinbase’in son listeleme duyurusu gibi ekosistemini çevreleyen gelişmeler de etkili oluyor. Son grafiklere göre, VeChain şu anda 0,0186 dolar fiyattan işlem görüyor. Altcoin gün içinde %0,95 ve son dört hafta içinde %8,05’lik kayıplar gördü. Buna rağmen VET, haftalık bazda %25,93’lük bir artış kaydetmeyi başardı.

Altcoinler
VeChain 7 günlük fiyat grafiği

Sepete atmak için son sırada Ripple (XRP) yer alıyor

Bu arada, son haftalarda sürekli büyümesiyle gurur duyan bir başka dijital varlık da Ripple. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere XRP, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Blockchain şirketi Ripple’a karşı yasadışı menkul kıymet satışı suçlamasıyla açtığı davanın merkezinde duruyor. Artan düzenleyici baskıya rağmen, aktif XRP adresleri arttı. Ayrıca, 27 Haziran’da alınan en son veriler, token için yakın bir fiyat kırılmasına işaret ediyor. Altcoin fiyatı şu anda 0,4819 dolar. XRP, önceki yedi günde %0,77 ve aylık grafiğinde %2,10 değer kazandı.

Altcoinler
XRP 7 günlük fiyat grafiği

Yukarıdaki altcoinlerin Temmuz ayında satın almak için iyi bir fırsat olması mümkün. Ancak kripto sektörünün bazen sürprizlere eğilimli olduğunu da unutmamak gerekiyor. Bu nedenle, akıllı bir yatırımcının, yatırım yapmadan önce kendi durum tespitini yapması elzemdir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Temmuz’da Satın Alınacak Altcoinler Belli Oldu! İşte Liste



from Kriptokoin.com https://ift.tt/S2u5AyO
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı