Binance Sınırları Zorluyor! Dev Kripto Borsası Yeni Bir Hamle Yaptı

Binance Sınırları Zorluyor! Dev Kripto Borsası Yeni Bir Hamle Yaptı

Binance, dokuz Latin Amerika ülkesinde Binance Pay’den kripto transferine olanak tanıyacak yeni bir platform başlattı. Dev kripto para borsasının yaptığı açıklamaya göre, Send Cash adı verilen bu platform sayesinde kullanıcılar, dijital fonlarını lisanslı sağlayıcılar aracılığıyla daha düşük maliyetlerle ve daha hızlı bir şekilde transfer edebilecekler.

Binance, Send Cash’i Latin Amerika’da devreye soktu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Latin Amerika’da Send Cash adlı platformu tanıttı. Önemli bir gelişme olan bu girişim, öncelikle dokuz ülkedeki kullanıcıları hedefliyor. Send Cash, kullanıcıların fonları kriptodan geleneksel banka hesaplarına sorunsuz bir şekilde kaydırmalarını sağlıyor.

Binance Pay’in bir dalı olan Send Cash, lisanslı kanallar aracılığıyla daha hızlı ve uygun maliyetli transferler vaat ediyor. Başlangıçta bu olanak Kolombiya, Honduras, Guatemala, Arjantin, Kosta Rika, Paraguay, Dominik Cumhuriyeti, Panama ve Meksika’daki kullanıcılara hitap edecek. Ayrıca, bu uygulamanın ilk aşaması Kolombiya ve Arjantin’deki banka hesaplarına doğrudan fon transferlerini vurguluyor. Bu gelişmeyi Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) X hesabı üzerinden paylaştı.

Dev kripto para borsası finansal kapsayıcılığı güçlendiriyor

Dünya Bankası’nın son Küresel Fintex 2021 istatistiklerine göre, Latin Amerika ve Karayipler’deki yetişkinlerin %42’sinin banka hesabı yok. Buna karşılık, bu rakam dünya genelindeki yetişkin nüfus için %24. Sonuç olarak, Send Cash gibi girişimler bu uçurumu doldurmaya odaklanıyor. Böylece, potansiyel oyun değiştiriciler olarak ortaya çıkıyor. Binance Latin Amerika Bölge Başkan Yardımcısı Min Lin, şirketin hedefleri konusunda açıklamalar yaptı. Bu bağlamda Lin, şunları söyledi:

Latin Amerika’nın kripto dünyasına olan bağlılığımızı bir kez daha teyit ettiğimiz bu girişim, Binance için yeni bir sıçrama anlamına geliyor. Ayrıca, finansal kapsayıcılığı desteklemeyi ve günlük kullanım için yenilikçi kripto uygulamaları oluşturmayı hedefliyoruz. Yerel ihtiyaçlara yanıt veren, kişiye özel ürünlerle bölgesel zorlukların üstesinden gelmeye hazırız.

Binance

Send Cash sınırları yeniden tanımlamaya hazırlanıyor!

Buna ek olarak, Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz Binance’in Despegar, Credencial Payment ve Vita Wallet gibi sektörün önde gelen isimleriyle yakın zamanda yaptığı işbirlikleri de şirketin kararlılığının altını çiziyor. Bu ortaklıklar, işlemlerin ötesine geçiyor. Böylece, sınır ötesi ödemeleri optimize etmeyi ve ödeme yöntemleri yelpazesini genişletmeyi odağına alıyor. Bu gelişmeler eşliğinde kripto para sektörü, küresel finansı yeniden şekillendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Send Cash gibi yenilikler sınırları yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. Binance gibi borsaların öncülüğünde Latin Amerika’nın finans dünyası için gelecek umut verici görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Binance Sınırları Zorluyor! Dev Kripto Borsası Yeni Bir Hamle Yaptı



from Kriptokoin.com https://ift.tt/SEkV2wh
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı