Bu 3 Altcoin Vites Yükseltiyor! Analistler Hedefleri Açıklıyor

Bu 3 Altcoin Vites Yükseltiyor! Analistler Hedefleri Açıklıyor

Kripto analisti David, altcoin fiyatının bir yükseliş sinyali oluşturduğunu ve LINK’in muhtemelen yakında yükseleceğini söylüyor. Analist Jakub Dziadkowiec XLM’in boğa piyasasına girdiğini tahmin ediyor. Bir diğer analist Ibrahim Ajibade ise AXS balinalarının daha fazla kazanç için bastırdığını belirtiyor.

Bu altcoin fiyatı yükselmeye hazır

Chainlink (LINK) fiyatı Mayıs 2022’den bu yana 5,5 ila 9,5 dolar aralığında işlem görüyor. Fiyat bir aralıkta olduğunda, traderlar fiyat desteğe düştüğünde satın alma ve aralığın direnç seviyesine ulaştığında satma eğilimindedir. Gerçekten de, traderlar son iki hafta boyunca aralığın desteğini aktif olarak savundu. Bu durumu, uzun bir alt fitile (yeşil ok) sahip haftalık mum ve bir önceki haftanın iç çubuk mumundan açıkça görmek mümkün. Bu arada, altcoin için Haftalık RSI göstergesi 50 seviyesi civarında hareket ediyor. Bununla birlikte, azalan uzun vadeli direnç trend çizgisinin üzerine çıktı. Bu, boğalar için hafif bir avantaja işaret ediyor. Bir toparlanma meydana gelirse, izlenecek en yakın önemli direnç seviyesi 8,5 dolar.

Altcoin
LINK haftalık grafik. Kaynak: TradingView

Teknik göstergeler LINK fiyatının yakın gelecekte toparlanacağını gösteriyor. En yakın hedefler içinde 7 dolar ve potansiyel olarak 8,5 dolar yer alıyor. Ancak altcoin fiyatı 5,83 doların altına inerse kısa vadeli yükseliş görüşü geçersiz olur. Bu durumda, fiyatın aralığın destek seviyesi olan 5,5 dolara kadar gerilemesi mümkün.

XLM vites yükseltiyor: 0,50 dolara gider mi?

XLM’in uzun vadeli, aylık grafiği, 2015’teki lansmanından bu yana altcoin’in geçmişi hakkında bir fikir veriyor. O dönemde piyasaya sürülen birçok kripto paranın aksine, Stellar fiyat grafiği yükseliş görünümü sunuyor. En önemlisi, altcoin fiyatı benzer şekilde yüksek değerlemelere ulaşan iki boğa piyasası yaşadı. 2018’in başlarında XLM fiyatı 0,93 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. Bu arada, bir önceki boğa piyasası sırasında, Mayıs 2021’de 0,80 dolara ulaştı. İlginç bir şekilde, aylık mumlar her iki durumda da 0,53 dolar bölgesinde kapandı. Şimdi uzun vadeli direnç ve bir sonraki boğa piyasasının hedefi olarak hizmet ediyor. Eğer XLM fiyatı mevcut 0,12 dolar değerinden bu alana yükselirse, bu %350’lik bir artış anlamına gelecektir.

Altcoin
XLM fiyat grafiği. Kaynak: Tradingview

Bir başka yükseliş sinyali de Nisan 2017’den bu yana var olan yükselen uzun vadeli destek hattı (mavi). Şimdiye kadar, önceki iki ayı piyasasının makro düşükleri bunu destek olarak doğruladı (mavi daireler). Ayrıca, aylık grafikteki Stellar fiyatı nadiren gözlemlenen uzun vadeli gizli bir yükseliş sapması oluşturdu. RSI göstergesi 2022’de 2020’nin en düşük seviyesinden daha düşük bir seviye kaydetti (turuncu çizgi). Buna karşılık, XLM fiyatı aynı dönemde daha yüksek bir düşük oluşturdu.

Bu altcoin yükselmeye hazırlanıyor

Piyasa analisti PUKACharts, yakın tarihli bir gönderide XLM fiyatının yakında kırılması için ek argümanlar sağlıyor. Ayrıca, altcoin fiyatının aylık grafiğine bakarak “XLM ısınıyor” sonucuna ulaşıyor. Analistin yükseliş argümanları arasında şunlar yer alıyor:

  • 10 aylık SMA’nın üzerinde kırılma.
  • MACD üzerinde teyit edilmiş bir boğa kesişmesi.
  • Her iki sinyal de boğa piyasasının yeşil penceresinden geliyor.
  • POC’nin üzerinde kırılma (kırmızı çizgi).
  • OBV göstergesindeki direnç çizgisinin üzerinde kırılma (alttaki mavi grafik).
Altcoin
Uzun vadeli XLM analizi

Bu analizin en önemli unsuru, geçtiğimiz ay XLM fiyatının boğa piyasasının yeşil alanında işlem görmesi. Önceki iki yükseliş trendinin senaryosu gerçekleşirse, uzun vadeli hedef 0,53 dolar seviyesinin üzerindekiler olacaktır.

AXS balinaları daha fazla kazanç için bastırıyor

On-chain veriler Axie Infinity balinalarının 5 dolarlık direnci aşmak için yoğun çaba sarf ettiğini gösteriyor. Aslında, Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Grayscale kararının piyasa momentumunu tersine çevirmesinden haftalar önce çantalarını doldurmaya başlamışlardı. Elinde 100.000 ila 1.000.000 coin tutan altcoin balinaları kümesi 16 Ağustos’tan bu yana alım yapıyor. Aşağıda gördüğünüz üzere, 16 Ağustos ve 30 Ağustos tarihleri arasında kümülatif AXS bakiyelerine 1,63 milyon token eklediler.

AXS Balinaların Cüzdan Dengeleri. Ağustos 2023. Kaynak: Santiment

AXS şu anda 4,91 dolar civarında işlem görüyor. Balinaların yeni aldıkları 1,63 milyon token yaklaşık 8 milyon dolar değerinde. Özellikle, bu balina grubunun son alım satım modelleri fiyat hareketiyle yakından ilişkili. Dolayısıyla, olumlu eğilimler devam ederse, AXS’ın önümüzdeki haftalarda daha fazla kazanç sağlaması mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu 3 Altcoin Vites Yükseltiyor! Analistler Hedefleri Açıklıyor



from Kriptokoin.com https://ift.tt/VSUdQ4J
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı