Dev Kripto Borsası Sepetini Açtı: Bitcoin ve Bu 21 Altcoin Var!

Dev Kripto Borsası Sepetini Açtı: Bitcoin ve Bu 21 Altcoin Var!

Popüler kripto para platformu OKX, devasa kripto varlıklarını gösteren 10. Proof-of-Reserve raporunu yayınladı. OKX’in açıklamasına göre borsanın sepetinde Bitcoin ve 21 altcoin var.

OKX’in sepetinde ağırlık Bitcoin ve bu 2 altcoin projesinde

Sektörün önde gelen dijital para alım satım platformlarından biri olan OKX, 10. Proof-of-Reserve (PoR) raporunu yayınladı. Böylece borsa, günümüzün sürekli değişen piyasasındaki likiditesini doğruluğunu göstermek için bir adım attı. Raporun ayrıntılarına göre, borsa şu anda sırasıyla Bitcoin (BTC), lider altcoin Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) üçlüsünde 10,4 milyar dolarlık rezervlere sahip. OKX, kullanıcılarına ve genel kamuoyuna müşteri mevduatlarına karşı rezerv olarak ne tuttuğunu sürekli olarak paylaşıyor. Bu bakımdan borsa, birkaç kripto platformundan biri haline geldi.

PoR yayınlama kültürü, geçen yıl FTX Türev Borsası’nın kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in (SBF) müşteri mevduatlarını karıştırdığı gerekçesiyle çökmesiyle Binance ile başladı. Bu arada online anketlerde oy verenlerin yaklaşık %84’ünün PoR’un önemini kabul ediyor. Bunun ardından en son PoR paylaşımları, daha da kritik hale geliyor. Çünkü, katılımcıların %88’i şeffaf ve doğrulanabilir bir PoR sistemini sürdüren bir borsayı seçme olasılıklarının daha yüksek olduğunu söylüyor.

Altcoin

Kripto borsasının sepetinde ilave bu 19 altcoin yer alıyor

OKX’e gelince, son raporu onu PoR sürümünün ardışıklığı açısından diğer borsaların önüne yerleştiriyor. Son rapor, desteklediği toplam 22 kripto para birimini kapsıyor. Ek olarak, kripto platformu PoR’unun art arda 10. kez kullanıcı mevduatlarını % 100 aşma eğilimini sürdürdüğünü açıkladı. OKX raporuna göre borsanın sepetinde en büyük üç varlığın yanı sıra bu 19 altcoin yer alıyor:

USD Coin (USDC), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL), OKB (OKB), Aptos (APT), Dash (DASH), Polkadot (DOT), alef (ELF), Eos (EOS), Ethereum Classic (ETC), Filecoin (FIL), Chainlink (LINK), Litecoin (LTC), OKT Chain (OKT), ConstitutionDAO (PEOPLE), Ton Coin (TON), Tron (TRX) ve Uniswap (UNI).

Altcoin

Borsa, güvenin yeniden inşa etmeye çalışıyor!

Basın zamanında OKX, CoinMarketCap’in verilerine göre günlük işlem hacmine göre 6. en büyük kripto platformu. Borsa, ‘bank run’ korkusu olmadan müşteri geri ödemelerini yerine getirmekte zorlanmayacağını defalarca kanıtladı. Bu, ona bugün kripto sektöründeki müşteri dostu platformlardan biri olarak haklı bir konum sağladı. Buna ek olarak Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere OKX, Amerika Birleşik Devletleri dışında faaliyet gösteriyor. Bu konumlandırma, altcoin tokenlarini listelemek için daha fazla operasyonel özgürlük sağlıyor. Ayrıca, borsayı Amerikan düzenleyicilerinin ilgili firmalar üzerindeki geniş tabanlı düzenleyici baskısından koruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Dev Kripto Borsası Sepetini Açtı: Bitcoin ve Bu 21 Altcoin Var!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/BD6x2Sl
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı