Unlock Alarmı: Eylül’de Bu 7 Altcoin Yakından İzlenecek!

Unlock Alarmı: Eylül’de Bu 7 Altcoin Yakından İzlenecek!

Kripto para piyasasında yatırımcılar projelerin kilit açma etkinliklerini yakından takip eder. Çünkü, piyasaya yeni giren tokenler arzı artırır ve dolayısıyla fiyat üzerinde etkisi olur. Eylül ayında da büyük altcoin projelerinden yedisinin yüklü miktarda un-lock etkinliği var. Bu etkinliklere ilişkin önemli bilgileri okuyucularımız için hazırladık.

Bu 7 altcoin yüklü kilit açılışı yapacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasasında olağanüstü dalgalanmaları meydana geliyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin ETF başvurularına ilişkin kararını erteledi. Grayscale’in SEC zaferinin ardından ralli yapan piyasa bir anda kazançlarının geri verdi. Bununla birlikte piyasada takip edilmesi gereken başka değişkenler de var. Bunlardan birisi de hiç şüphesiz piyasadaki token arzını değiştiren un-lock etkinlikleri. Kripto haber kanalı WuBlockcahain, Eylül ayında gerçekleşecek büyük çaplı un-lock etkinliklerini paylaştı. Bu bağlamda, bu 7 altcoin projesini işaret etti:

TokenUnlocks’a göre, Eylül ayında 225 milyon doların üzerinde kilit açma değerine sahip Hedera (HBAR), Sui Network (SUI), Immutable X (IMX), Aptos (APT), Apecoin (APE), dYdX (DYDX) ve Optimism (OP) büyük miktarlı un-lock (10 milyon ABD dolarından fazla kilit açma miktarı) bulunuyor.

Eylül’ün ilk yarısındaki un-lock etkinlikleri

TokenUnlocks verilerine göre, Eylül ayına Hedera’nın (HBAR) un-lock etkinliğiyle başlayacağız. Altcoin projesi, toplam arzının %3,48’ine tekabül eden 1,15 milyar tokeni piyasaya sürecek. Bu tokenlerin toplam değeri mevcut fiyatla yaklaşık 61.27 milyon dolara eşdeğer. Bir sonraki haftaya ise SUI’nin un-lock etkinliğiyle devam edeceğiz. SUI, 3 Eylül’de toplam arzının %4.79’unu eşdeğer 34.62 milyon tokeni serbest bırakacak. Bu tokenlerin değeri ise yaklaşık 17.68 milyon dolar.

Immutable X (IMX), 9 Eylül’de kilit açacak. Altcoin projesi, toplam arzının %1.61’ini tekabül eden 18.08 milyon tokeni piyasaya sürecek. TokenUnlocks verilerine göre  Aptos (APT) da yüklü miktarda tokenin kilidini açacak. Altcoin projesi 12 Eylül’de toplam arzının %1.99’una eşdeğer 4.54 milyon tokeni serbest bırakacak. Bu tokenlerin toplam değeri mevcut fiyatla yaklaşık 25.99 milyon dolar.

Altcoin

İkici yarıda bu 3 altcoin kilit açacak

Eylül’ün ikinci yarısında popüler metaverse coin’i ApeCoin’in (APE) un-lock etkinliği yakında izlenecek. Çünkü, altcoin projesi mevcut arzının önemli bir kısmına denk gelen bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu doğrultuda ApeCoin, 17 Eylül’de toplam arzının %11’inden fazlasına denk gelen 40,60 milyon tokeni piyasaya sürecek. Tokenini mevcut fiyatından hesapladığımızda bu miktarın toplam karşılığı yaklaşık 60.09 milyon dolara tekabül ediyor. 26 Eylül’de ise DYDX’nin un-lock etkinliği var. Altcoin, toplam arzının %3.76’sına denk gelen 6.52 milyon tokeni serbest bırakacak. Son olarak Optimism (OP) 30 Eylül’de kilit açacak. Bu kapsamda Optimism, toplam arzının %3,37’sine denk 24.16 milyon tokeni piyasaya sürecek. Bu tokenlerin mevcut piyasa değeri yaklaşık 35.51 milyon dolar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Unlock Alarmı: Eylül’de Bu 7 Altcoin Yakından İzlenecek!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/efPDn9E
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı