Akıllı Balina Bu Altcoin’de Milyonlar Kazandı

Akıllı Balina Bu Altcoin’de Milyonlar Kazandı

Kripto para alanında altcoin balinalarının hareketleri çok meşhur. Şimdi bir balinanın yaptığı hamleleri okuyacaksınız. Maker’da oluşturduğu devasa kar gerekten de dikkat çekiyor. Detaylara bakalım.

Altcoin MKR 1 ayda yaklaşık %40 artış gösterdi

Olayların dikkat çekici bir şekilde gelişmesiyle, altcoin MKR’nin fiyatı sadece bir ay içinde yaklaşık %40 artarak bugün 1.500 dolar sınırını aştı. Değerdeki bu önemli artış, hem yatırımcıların hem de traderların dikkatini çekiyor. Diğer taraftan kripto para birimi için yükseliş eğiliminin sinyalini veriyor.

Lookonchain bugün bir akıllı balinanın dikkat çeken hamlelerine yer veriyor. Buna göre akıllı balina’nın kârlı hamleleri söz konusu. Piyasada genellikle “akıllı balina” olarak adlandırılan belirli bir oyuncu, önemli karlar elde eden stratejik hamleler yaptı. Sadece bir saat önce, bu bilgili yatırımcı Binance’e 5,27 milyon dolara eşdeğer 3.527 altcoin MKR yatırdı. Bu hesaplanmış hareket, kripto para biriminin yükselen değerinden yararlanmayı amaçlıyordu. Akıllı balina şu an itibariyle 14,9 milyon dolar değerinde 10.000 MKR’ye sahip. Buna göre bu da yaklaşık 5,12 milyon $’lık bir toplam kâr ile sonuçlanıyor. Diğer bir ifade ile yaklaşık olarak %34’lük etkileyici bir kazanç.

İkinci bir kârlı hamle

İlk başarılarıyla yetinmeyen bu zeki yatırımcı, sadece üç saat önce Binance’a 7,3 milyon dolara eşdeğer 5.000 altcoin MKR daha yatırarak bir başka stratejik hamle daha yaptı. 5.000 MKR hala ellerindeyken, akıllı balina toplamda yaklaşık 4,77 milyon dolar kar elde etmeyi başardı. Buna göre bu da %32’lik kayda değer bir değer artışını temsil ediyor.

Akıllı balinanın bu stratejik hamleleri dikkat çekiyor elbette. Yalnızca kripto para piyasasına ilişkin keskin anlayışlarını sergilemekle kalmıyor. Aynı zamanda altcoin MKR ekosisteminde önemli kazançlar elde etme potansiyelini de vurguluyor. Kripto para ivme kazanmaya ve yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Diğer taraftan önümüzdeki haftalarda yakından izlenmesi gereken bir varlık olmaya devam ediyor.

Altcoin Maker takipte

Kriptokoin.com olarak baktığımızda altcoin MKR son haftalarda önemli ölçüde değer kazandı. Bu durumu fırsat bilen yatırımcı da boş durmuyor. Balinanın hareketi de bunun göstergesi.

Yatırımcılar ve traderlar altcoin MKR piyasasını yakından izliyor. Diğer taraftan daha fazla gelişme ve kâr için potansiyel fırsatlar bekliyor. Akıllı balinaların hesaplı hamleleriyle birleşen son değer artışı dikkat çekiyor. Ayrıca kripto para ortamının dinamik doğasının ve akıllıca hareket edenler için önemli getiri potansiyelinin altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Yazının devamı için Akıllı Balina Bu Altcoin’de Milyonlar Kazandı



from Kriptokoin.com https://ift.tt/K9fM3or
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı