Binance Bu Altcoin’le İşbirliği Yaptı: Staking Artık Daha Kolay!

Binance Bu Altcoin’le İşbirliği Yaptı: Staking Artık Daha Kolay!

BNB Chain ekosistemindeki en büyük merkezi olmayan borsa (DEX) olan PancakeSwap, piyasa katılımcıları için kripto stake etmeyi basitleştiriyor. Altcoin projesi bu amaçla en büyük kripto borsası Binance ile işbirliği yaptı.

Binance ve PancakeSwap işbirliğinden ‘Simple Staking’ doğdu!

Kriptokoin.comdan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasası üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmiyor. Bununla birlikte projeler işbirlikleri, güncellemeler ve yenilikler ile kripto kışına direniyor. PancakeSwap, X hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderide Binance Earn ile ortaklık kurduğunu duyurdu. DEX, ittifakın kripto meraklılarının yatırım deneyiminde devrim yaratmak için kripto odaklı bir proje olan “Simple Staking “i doğurduğunu belirtiyor.

Resmi açıklamada PancakeSwap, kullanıcı dostu ve yeniliği birleştiren her şeyi kapsayan bir DeFi ekosistemi oluşturma vizyonunu vurguluyor. PancakeSwap’a göre, Simple Staking, kullanıcılara ödül kazanmanın sorunsuz bir yolunu sağlıyor. Bunu için vizyonuna ulaşma yolunda önemli bir adımı temsil ediyor.

Binnce PancakeSwap ortaklığının ürünü Simple Staking

Bildirime göre, Simple Staking platformu, kripto kullanıcılarının ödüller için önde gelen dijital varlıkları stake etmelerine olanak tanıyor. Kullanıcıların stake edebileceği kripto para birimleri arasında PancakeSwap’in yerel tokenı CAKE öne çıkıyor. Bunun yanında Polkadot (DOT) ve stablecoin’ler yer alıyor. Söz konusu stablecoin’ler ise Tether (USDT) ve Circle’ın USD Coin (USDC)’si.

Ayrıca PancakeSwap, Simple Staking’in kriptodaki geleneksel staking sisteminden farklı bir yol izlediğini belirtiyor. Özellikle DEX, Simple Staking’in kullanıcıların tek bir varlık türü stake’iyle ödül kazanmalarına olanak tanıdığını kaydediyor. PancakeSwap, karmaşık likidite havuzları ve varlık pariteleri içeren geleneksel stake etme yöntemlerine kıyasla oldukça basit olduğunu savunuyor. Ayrıca, Binance ortalığının ürünü Simple Staking’in dört temel faydasına dikkat çekiyor.

Binance

Simple Staking’in dört temel faydası

Bunlar arasında, Otomatik Piyasa Yapıcılar (AMM’ler) ile ilgili ortak bir endişe olan geçici kaybın olmaması da var. PancakeSwap ayrıca, Simple Staking’in kullanıcıların birden fazla pozisyonu yönetme veya tokenları farklı yield farm’lar arasında transfer etme ihtiyacını ortadan kaldırdığını vurguluyor.

Raporda ayrıca, Binance ortaklığının ürünü Simple Staking’deki ödüllerin Yıllık Yüzde Oranına (APR) göre günlük olarak tahakkuk ettiğini belirtiyor. Ayrıca PancakeSwap, kendi tokenı olan CAKE’i stake eden kripto yatırımcıları için ek teşvikler sağlıyor. Rapora göre, platformun sabit vadeli havuzunda CAKE stake etmek, APR artışıyla sonuçlanacak. Ayrıca, Simple Staking ödüllerini önemli ölçüde artıracak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Binance Bu Altcoin’le İşbirliği Yaptı: Staking Artık Daha Kolay!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/hT2qLlv
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı