Avalanche Tabanlı Bu Platformunda Kan Kaybı Devam Ediyor!

Avalanche Tabanlı Bu Platformunda Kan Kaybı Devam Ediyor!

Avalanche merkezli sosyal finans platformu Stars Arena, büyük bir tantana yarattı. Bununla birlikte yaşadığı bir saldırı onun için dönüm noktası oldu. Son bir gelişmede ‘Kook Capital LLC’ takma adlı bir ekip üyesini kaybetti. Bu da SocialFi platformunda CEO’nun istifa etmesinin ardından kan kaybının devam ettiğini gösteriyor.

Stars Arena’nın yıldızı bir türlü parlamıyor!

Avalanche tabanlı Web3 sosyal finans uygulamasında yaprak dökümü devam ediyor. Son ayrılış, platformun Chill Pill adını kullanan CEO’sunun istifa etmesinden bir gün sonra gerçekleşti. Platform, ‘KookCapitalLLC’ X kullanıcı adına sahip bir kişinin “Stars Arena ekip üyesi olarak görevlerinden alındığını” yazdı. Bu bağlamda, “Eski üyemiz olmadan yeni bir ekibe geçiş sürecine devam ediyoruz.” dedi.

Kook sosyal medyada “bir süredir yönetim ve yönlendirme ile ilgili ciddi sorunlar” nedeniyle ayrıldığını belirtti. Ayrılış, Stars Arena’nın Chill Pill adını kullanan CEO’sunun bir gün önce 29 Ekim’de istifa etmesinin ardından geldi.

Avalanche

Proje hacklendi, ancak fonları geri aldı

Stars Arena 7 Ekim’de, bir reentrancy sorunu nedeniyle ciddi bir saldırıya uğradı. Bu hack olayında saldırganlar 2,9 milyon dolar değerinde Avalanche (AVAX ) çaldı. Bu arada, kullanıcı cüzdanları zarar görmedi ve güvende kaldı. Bununla birlikte, akıllı sözleşmesindeki tüm fonları kaybetti. Stars Arena sonunda kayıp fonların %90’ını geri aldı. Ayrıca, kalan %10’luk kısım da istismarcıya ödül olarak verdi. Olayın ardından Stars Arena 27 Ekim’de bir şu şekilde bir açıklama yaptı:

İstismarın ardından şirket içi teknoloji ekibimizi genişletmemize olanak tanıyan bir tüzel kişiliğe geçişimizi tamamladık. Stars Arena için acil önceliğimiz, botları etkili bir şekilde azaltmak ve bir engelleme düğmesinin uygulanmasıyla daha hızlı kullanıcı moderasyonunu sağlamaktır.

Avalanche

Avalanche, Snowtrace tarayıcısını kapatıyor!

Avalanche (AVAX) Pazartesi günü, fiyatının %2’nin üzerinde artmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bununla birlikte, Avalanche’ın Blockchain tarayıcısı Snowtrace’e ilişkin yakın zamanda bir duyuru yaptı. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Snowtrace, 30 Kasım’da TSİ 03:00’de operasyonları durduracak. Bu gelişme, platformun kullanıcıları arasında bir aciliyet duygusu yarattı. Ayrıca, devre dışı bırakma yürürlüğe girmeden önce özel isim etiketlerini ve sözleşme doğrulama verilerini indirmek için artık sınırlı bir zaman dilimine sahipler. Bir C-Chain blok gezgini olarak bilinen Snowtrace’i Blockchain endüstrisinde tanınmış bir isim olan Etherscan’ın arkasındaki ekip geliştirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Avalanche Tabanlı Bu Platformunda Kan Kaybı Devam Ediyor!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/7UBTbdi
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı