Bitcoin Güç Topluyor: İşte Analiste Göre Yükseliş İçin Gereken Fiyat!

Bitcoin Güç Topluyor: İşte Analiste Göre Yükseliş İçin Gereken Fiyat!

Uzman analist, Bitcoin’in (BTC) içerisinde bulunduğu formasyonda yükselişin devam etmesi için geçilmesi gereken fiyat seviyesini verdi. 

Bitcoin, geçtiğimiz son iki haftada 26.500 dolar seviyesinden 35.500 dolara kadar bir yükseliş yaşamasının ardından günlük bazda üçgen formasyonu oluşumu içerisinde bir konsolidasyon sürecine girmiş gibi gözüküyor.

Yükseliş sonrası oluşan üçgen formasyonları boğa bayrağı (ya da flama) olarak da adlandırılıyor ve mevcut trend devam etmeden önce fiyatta bir konsolidasyona işaret ediyor.

FxPro analisti Alex Kuptsikevich Coindesk’e gönderdiği bir e-postada, Bitcoin fiyatında 35 bin dolar üzerine doğru gelecek bir hareketin boğa üçgeninin kırılımını doğrulanacağını ve yükselişin devam edeceğini söyledi:

Bitcoin günlük grafikte bir üçgen formasyonu oluşturuyor. Genelde bu tür konsolidasyon oluşumların yukarı yönlü bir kırılım ile sonuçlanması bekleniyor.

Bu tür oluşumların hedefi genel kanı itibariyle kırılım ve onay sonrası ilk fiyat hareketi kadar bir dalga daha yaşanması yönünde. Analistin de yorumları göz önüne alındığında Bitcoin için bu seviye 44 bin dolara tekabül ediyor.

Bir yükseliş ya da düşüş trendi sonrası oluşan üçgen formasyonları genellikle kendinden önce gelen trendi devam ettirme eğiliminde olsa da bazen trendin tersine bir hareket ile de sonuçlanabiliyor.

Bitcoin Güç Topluyor: İşte Analiste Göre Yükseliş İçin Gereken Fiyat! isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.



from Koin Bülteni https://ift.tt/QUH3hqi
via koinbulteni.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı