Bu Altcoin Ekim’de Devleri Geride Bıraktı!

Bu Altcoin Ekim’de Devleri Geride Bıraktı!

STRAX Ekim ayında güçlü bir koşu yaptı. Öyle ki piyasanın önde gelen kripto paraları BTC, ETH ve BNB’den daha iyi performans gösterdi. Altcoin, günlük artışıyla da göz kamaştırmaya devam ediyor.

STRAX, büyümede BTC, ETH ve BNB’yi geride bıraktı

Bitcoin, Ethereum ve Binance Coin gibi piyasanın önde gelen kripto paraları yükselişlerinde teklemeye başladı. Günlük grafiklerinde düşük kazançla hafif negatif büyümeyi temsil ediyorlar. Bu yüzden, düşüş bölgelerine geri dönme eğilimleri ortaya çıktı. Dolayısıyla, büyük hacimli kripto paralar için potansiyel yükseliş eğilimi şimdilik tersine döndü. Böyle bir ortamda, Stratis’in yerel tokenı STRAX, kripto topluluğunu kasıp kavurdu. CoinMarketCap verilerine göre, STRAX gün içinde önemli bir yükseliş rallisi gerçekleştirdi. Altcoin fiyatı gün içinde dikey bir çıkış yaptı.

Buna paralel olarak, yedi günlük kümülatif performansı şu anda %75 oranında önemli ölçüde arttı. Ayrıca, piyasa oyuncuları son 24 saat içinde 139 milyon doların üzerinde STRAX token alışverişi yaptı. Bu da geçtiğimiz gün elde edilen rakamdan yaklaşık %150’lik bir artışı temsil ediyor. STRAX’ın grafiği, altcoin fiyat yörüngesi yukarı doğru ilerlerken daha fazla kazanç için hazır olabileceğini gösteriyor.

Altcoin
STRAX günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Altcoin fiyatının teknik resminde neler var?

İlginç bir şekilde, STRAX yılın büyük bir bölümünde kayda değer bir yükseliş gösterdi. Ayrıca, genel piyasa ayıların hakimiyetinde kalırken sağlam durdu. Örnek olarak, 30 günlük piyasa performansı %122,60’ın üzerinde kayda değer bir artışa işaret ediyor. Bu da STRAX’ın bu ayın başlarında yaklaşık 0,4728 dolardan 1,08 dolara yükseldiği anlamına geliyor. Bu da ilk on kripto paranın çoğunun birkaç ay içinde elde edemediği bir başarı.

Ayrıca, CoinMarketCap’ten alınan veriler STRAX’ın yıllık büyüme yörüngesinin %102,26 oranında arttığını ortaya koyuyor. Buna karşılık, lider altcoin Ethereum (ETH), geçen yıldan bu yana yalnızca %13,63 değer kazandı. Öte yandan Binance Coin (BNB), aynı dönemde 326 dolardan %226,88’in üzerinde düşüşle 202,2 dolara geriledi. Bu arada, Bitcoin geçen yıldan bu yana yaklaşık %60 artış gösterdi.

Altcoin

Stratis (STRAX) nedir?

Stratis platformunun arkasındaki şirket olan Stratis Group Ltd.’yi 2016 yılında Chris Trew kurdu. Trew, o dönemde sektörde eksik olduğunu düşündüğü kurumsal odaklı bir Blockchain platformu geliştirmeyi amaçlıyordu. Bitcoin’in kripto alanında baskın hale geleceğine, yani kod tabanının zaman içinde sürekli olarak geliştirileceğine inanarak platformu Bitcoin (BTC) protokolüne dayandırmaya karar verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu Altcoin Ekim’de Devleri Geride Bıraktı!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/scNxBS2
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı