Dikkat: Bu Altcoin 50 Milyon Token Dağıtacak!

Dikkat: Bu Altcoin 50 Milyon Token Dağıtacak!

İlk geliştirici StarkWare’in 10 milyar STRK token basmasının ardından Kasım 2022’de kurulan vakıf, şimdi Ethereum katman-2 ağına erken katkıda bulunanları ödüllendiriyor. Bununla birlikte, bu tokenler önümüzdeki Nisan ayına kadar trade için kilitli kalacaklar. Altcoin projesi konuya ilişkin detayları paylaştı.

Starknet, erken destekçileri tokenle ödüllendirecek!

Starknet, Ethereum’un üzerinde yer alan bir katman-2 Blockchain. Altcoin projesinin STRK token’ları henüz işlem görmüyor. Aslında önümüzdeki Nisan ayına kadar kilitli kalacaklar. Ancak Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Starknet’i desteklemeye adanmış bir vakıf, ağın kurulmasına yardımcı olmaları için teşvik olarak tokenleri erken geliştiricilere ve diğer katkıda bulunanlara tahsis ediyor.

11 aylık Starknet Vakfı Pazartesi günü konuya ilişkin olarak bir açıklama yaptı. Bu açıklamasında yeni bir Erken Topluluk Üyesi Programı (ECMP) için yaklaşık 50 milyon STRK token tahsis ettiğini duyurdu. Taslak bir blog yazısına göre, programın odak noktası bireysel katkı yapanlar olacak. Bu kapsamda aşağıdakiler bu programda yer alacak:

  • Teknik söyleme önemli ölçüde katkıda yapanlar.
  • Ekosistemdeki önemli projelerde yer alanlar.
  • Buluşmalar, konferanslar ve atölye çalışmaları gibi etkinlikler düzenleyenler.
  • Düzenli olarak Starknet markalı içerik yayınlayanlar.
Altcoin

Süreç ve altcoin fiyatının belirsizliği

Bu arada, başvuru süreci 19 Kasım’a kadar devam edecek. Altcoin projesi son kararını ise 29 Aralık’a kadar verecek. Starknet Vakfı’nın tokenları, 10 milyar STRK’lık ilk basım arzının %50,1’lik orijinal hibesinden geliyor. Bu da yaklaşık 5 milyar STRK’lık bir istif anlamına geliyor. Tokenlarin henüz bir platformda alım satımı yok. Bu yüzden de değerini tahmin etmek çok da mümkün değil. Özellikle de herhangi bir potansiyel ödeme günü hala aylar uzaktayken.

Ancak ödüller, özellikle kaynakların kısıtlı olduğu mevcut “kripto kışı” sırasında ve Ethereum’un üstündeki en büyük katman-2 Blockchain olan Arbitrum da dahil olmak üzere rakip altcoin projeleri kendi teşvik programlarıyla ilerlerken, Starknet’in topluluğunu büyütmesine ve korumasına yardımcı olabilir. Blog yazısına göre, Starknet Vakfı, Starknet topluluğunun oynadığı çok önemli rolün farkında..

Altcoin

Altcoin Starknet 6. en büyük katman-2 Blockchain

L2Beat web sitesine göre Starknet, 143 milyon dolarlık mevduat veya “kilitli toplam değer” ile altıncı en büyük katman-2 Blockchain. Başlangıçta kripto girişimi StarkWare tarafından geliştirilen ağın belirli sorumlulukları, Kasım 2022’de “gelişen bir Starknet’i destekleme” misyonuyla başlatıldıktan sonra vakfa devredildi.

StarkWare kurucu ortağı ve Başkanı Eli Ben-Sasson’un da dahil olduğu yedi üyeli bir kurul tarafından yönetilen vakfın görevleri arasında “Starknet kullanıcıları, geliştiricileri ve araştırmacıları topluluğunu teşvik etmek” ve “ağın sürekli gelişimini denetlemek ve araştırmaları ilerletmek” yer alıyor. İlk arzdaki 10 milyar token’ın %17’si kendi yatırımcılarına gitti. Altcoin projesi diğer bir %32,9’unu StarkWare çalışanlarına dağıttı. Çalışanlar arasında danışmanları da dahil olmak üzere çekirdek katılımcılar yer alıyor. Son olarak %50,1’ini de vakfa tahsis etti. Bunları “StarkWare off-chain olarak bastı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Dikkat: Bu Altcoin 50 Milyon Token Dağıtacak!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/qoWym8N
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı