Dikkat Sinyaller Yandı: Haftaya Bu 3 Altcoin’den Kaçının!

Dikkat Sinyaller Yandı: Haftaya Bu 3 Altcoin’den Kaçının!

Birçok kripto para birimi son yedi günde olağanüstü kazançlar elde etti. Kripto uzmanı Vinicius Barbosa, son piyasa göstergelerini inceledi. Bunların, üç altcoin için düşüşler ve farklı fiyat dalgalanmaları gösterdiğini tespit etti. Bunun sonucunda, kripto yatırımcılarının önümüzdeki hafta bu 3 kripto para biriminden uzak durmasını tavsiye ediyor.

Göstergeler bu 3 altcoin için risk sinyallerini verdi!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para piyasaları yüksek volatiliteye sahiptir. Ayrıca, alternatif trendlerle çalışır. Bu nedenle, yatırımcıların halihazırda anlamlı kazançlar elde etmiş olan altcoin’lere karşı temkinli davranması gerekir.

Bu bağlamda, aşırı alım veya primli işlem gören kripto varlıkları belirlemek için CoinGlass’taki Göreceli Güç Endeksi (RSI) ısı haritasına başvuruyoruz. Bu verileri 27 Ekim’de aldık ve 1 haftalık bir zaman dilimi RSI’sına baktık. Özellikle, Injective Protocol (INJ), Bluzelle (BLZ) ve Unifi Protocol DAO (UNFI), ‘Aşırı Alım’ ısı bölgesindeki yüksek RSI noktalarına göre önümüzdeki hafta kaçınılması gereken altcoin projeleri olarak öne çıkıyor.


Kripto piyasası RSI ısı haritası, 1 hafta içinde aşırı alıma göre filtreli. Kaynak: CoinGlass

İlk sırada Injective Protocol (INJ) var

İlginç bir şekilde, ChatGPT 21 Ekim’de Injective’i en iyi alım olarak tavsiye etti. Bunun kârlı bir hamle olduğu ortaya çıktı. Çünkü, altcoin bir hafta içinde %39’un üzerinde fiyat artışı elde etti. Bu arada token, yazı sırasında 12,85 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi şu anda 24 saat içinde 91,02 puan ve yedi gün içinde 73,05 puanlık devasa bir değer biriktiriyor. Her ikisi de INJ için aşırı alım durumuna işaret ediyor. Bu da önümüzdeki hafta INJ için trendin tersine dönmesine neden olabilir.

Altcoin
INJ 1 haftalık RSI. Kaynak: CoinGlass

Riskli ikinci altcoin: Bluzelle (BLZ)

Haftalık primi daha da yüksek olan BLZ, dönem içinde %17,42 fiyat artışı elde etti. Bu arada token, yazı sırasında 0,216 dolardan işlem görüyordu. Bluzelle’in Göreceli Güç Endeksi yedi günde 77,55 puan topladı. Bu da aşırı satın alınmış olabileceğini ve düşüş eğilimine girebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, 24 saatlik RSI, aşırı alım durumuna yaklaşmasına rağmen 66,29 puanla güçlülüğe işaret ediyor.

Altcoin
BLZ 1 haftalık RSI. Kaynak: CoinGlass

Son sırada Unifi Protocol DAO (UNFI) var

Önümüzdeki hafta satın almaktan kaçınılması gereken üç altcoin projesinin sonuncusu Unifi DAO’nun tokeni. Bu yönetişim tokenı, söz konusu varlıklar arasında en düşük aşırı alım durumuna sahip. Ancak en düşük piyasa değeri ve likiditesi nedeniyle yüksek risk hala geçerli. UNFI, haftalık bir haftada %19,5 kazanç elde etti. 71,5 RSI, bu zaman diliminde aşırı fiyatlandırıldığını gösteriyor. Altcoin, yazı sırasında 7,80 dolardan işlem görüyordu. Bu arada token, hem 24 saatlik hem de 4 saatlik endekslerde güç gösteriyor. Buna rağmen, bu düşük hacimli token yüksek oynaklığa duyarlı olduğu için yatırımcıların temkinli olması gerekiyor.

Altcoin
UNFI 1 haftalık RSI. Kaynak: CoinGlass

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Dikkat Sinyaller Yandı: Haftaya Bu 3 Altcoin’den Kaçının!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/d9SnMEq
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı