Popüler Analist: SHIB ve DOGE İçin Hayallere Kapılmayın!

Popüler Analist: SHIB ve DOGE İçin Hayallere Kapılmayın!

Kripto para piyasasında bir dönem Dogecoin’in (DOGE) başlattığı bir meme coin hype’ına tanık olduk. Bunu Dogecoin’den esinlenen Shiba Inu (SHIB) takip etti. Bununla birlikte, Shiba Inu bir noktada Dogecoin’in popülerliğini elinden aldı. Şimdi ise ezeli rekabet devam ediyor. Bu arada, Altcoin Sherpa takma adlı popüler kripto analisti, DOGE ve SHIB’nin meme anlatısına öncülük etmeye devam edeceğini söylüyor. Ancak analistin eski günlere özlem duyanlara bazı uyarıları var.

DOGE ve SHIB meme coin anlatısına öncülük edecek, ancak…

Son boğa piyasasında, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) kripto topluluğunu kasıp kavuran kripto paralardı. Bu meme coin’ler, nispeten, o zamandan önce önemli bir ilgi görmemiş, yeni milyonerlerin doğuşundan sorumluydu. Kripto para birimlerinin gösterdiği inanılmaz performansa rağmen, ayı piyasası ilgili değerlerinin kötü bir şekilde düşmesini sağladı. Örneğin, Dogecoin tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %91,42 daha fazla düştü. SHIB’nin fiyatı ise zirvesinden bu yana %91,39 oranında aşağı kaydı.

Bazı piyasa oyuncuları bu ikilinin düşüşte olduğuna inansa da, Altcoin Sherpa adlı kripto analisti aynı görüşü paylaşmıyor gibi görünüyor. Sherpa’ya göre DOGE ve SHIB, bir sonraki boğa döngüsü yaklaşırken bile meme anlatısına öncülük etmeye devam edecek. Bununla birlikte analist, yatırımcıların 10x, 20x, 50x ve benzeri beklentilerini yavaşlatmaları gerektiğini belirtiyor.

Parabolik artışlar mümkün olmayabilir!

Altcoin Sherpa, Üstel Hareketli Ortalamaların (EMA’lar) daha sağlıklı olduğunu kabul ediyor. Ancak, göstergenin SHIB ve DOGE’yi parabolik artışların ön saflarına koyacak kadar ikna edici olmadığına dikkat çekiyor. Olasılığa on-chain bir açıdan baktığımızda analistin bir noktaya değindiğini görüyoruz. Örneğin, Dogecoin sahiplerinin toplam sayısı son 30 gün içinde neredeyse aynı kaldı. Bu da coin’in uzun vadeli geleceğinin 2021’dekine benzer olacağına dair şüpheye yol açıyor. Bu süre zarfında, DOGE fiyatı birkaç ay içinde 0,007 dolardan 0,65 dolara sıçradı.

SHIB
Kaynak: Santiment

SHIB hala DOGE’den daha çekici

DOGE’nin SHIB’den daha fazla sahibi olsa da, ikincisi geçen ay daha fazla yatırımcı çekmeyi başardı. Ancak, SHIB’nin 0,0000007 dolardan 0,000067 dolara çıktığı sezona kıyasla kaydedilen büyüme o kadar hızlı olmadı. Son zamanlarda DOGE, fiyat hareketi açısından SHIB’den daha iyi performans gösteriyor. Ancak Shiba Inu, Dogecoin’den daha fazla balina varlığına sahip olmakla övünüyor. Bu iddiayı Whalestats’ın sağladığı verilerden açıkça görüyoruz.

Balina izleme platformuna göre SHIB, Ethereum balinaları tarafından tutulan ilk 10 token arasındaydı. Bu, SHIB tokeninin daha sonra DOGE’nin piyasa değerini tersine çevireceğinin garantisi değil. Ancak, bu büyük yatırımcıların SHIB’yi DOGE’ye tercih ettiğinin bir kanıtı. Basın zamanında DOGE (mavi) piyasa değeri açısından en değerli sekizinci kripto para birimi konumunda. SHIB (kırmızı), 4,57 dolarlık piyasa değeriyle listede 19. sırada yer aldı.

SHIB
Kaynak: CoinMarketCap

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Popüler Analist: SHIB ve DOGE İçin Hayallere Kapılmayın!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/FYQ8P39
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı