Usta Analist: Bu Altcoin BTC ve ETH Karşısında da Yükselecek!

Usta Analist: Bu Altcoin BTC ve ETH Karşısında da Yükselecek!

Geniş bir takipçi kitlesine sahip bir kripto analisti, lider altcoin rakibi Solana’nın, Ethereum ve Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini söylüyor. Analist, SOL’un şimdi başka bir kırılmanın eşiğinde olduğunu ifade ediyor.

Bu altcoin, BTC ve ETH karşısında da yükselmeye hazır!”

İsabetli tahminler yapan Bluntz takma adlı kripto analisti, sosyal medya platformu X’teki takipçilerine son tahminlerini paylaştı. Analistin isabetli tahminleri için Kriptokoin.com’un bu makalesine göz atınız. Bluntz, SOL’un ana “altcoin seçimlerinden” biri olduğunu ve yalnızca USD cinsinden değil, aynı zamanda BTC (SOL/BTC) ve ETH (SOL/ETH) karşısında da yükselmeye hazır olduğunu söylüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

SOL şu anda hala en sevdiğim altcoin seçimlerimden biri. USD paritesindeki yapı çok itici görünüyor. Ayrıca, genişletilmiş bir üçüncü dalga devam ediyor gibi biri görüntü var. Dahası BTC ve ETH paritesi de hala yüksek zaman dilimi birikim kırılmalarının zirvesinde gibi duruyor.

Altcoin
Kaynak: Bluntz

Bu arada Bluntz’un teknik analizinde Elliot Wave Teorisi’ni kullandığını belirtmek gerekiyor. Teori, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisine dayalı fiyat dürtülerini tahmin etmeyi amaçlıyor. Analist, grafiğine dayanarak altcoin fiyatının yukarı yönlü beş dalgalı bir dürtünün ortasında olduğunu söylüyor. Ayrıca, SOL’un bir sonraki hamlesini yapmadan önce 47 dolar aralığının yakınında zirveye ulaşabileceğini öne sürüyor. Bluntz, Solana’ya neden bu kadar odaklandığına da açıklık getiriyor. Analist, SOL’un yakın gelecekte BTC ve ETH’den daha iyi performans göstereceğinden emin olduğunu söylüyor.

Analiste göre Bitcoin yoluna devam edecek!

Altcoin tahminlerinden sonra Bitcoin’e de bakan analist, fiyat hareketinin daha fazla yukarı yönlü bir görünüme sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca, bu noktada 32.000 dolara bir düşüşün olası olmadığını belirtiyor. Analist, teknik resmin, bunu güçlü bir şekilde gösterdiğini kaydediyor. Bluntz, BTC’nin bir yükseliş üçgeni formasyonu içinde konsolide olduktan sonra yukarı doğru bir dürtü daha yapacağını tahmin ediyor. Analist, bu öngörüsünü ise şu şekilde açıklıyor:

BTC’nin 32.000 doları güçlü bir şekilde kırmasının ardından bu seviyelerde kabul görmesi bence oldukça boğa olduğunu gösteriyor. Ben 32.000 doları tekrar test edeceğimizi hiç sanmıyorum. Çok fazla insan bu hareketi kaçırdı ve tekrar test etmek istiyor. Ancak, piyasanın bunu onlara vereceğini sanmıyorum. Bunun muhtemelen bir üçgen olarak sonuçlanacağını ve daha yüksek kırılacağını tahmin ediyorum.

Altcoin
Kaynak: Bluntz

Yazı sırasında Bitcoin, günlük bazda %1,52 artışla 34.165 dolardan işlem görüyordu. Bu arada, lider kripto para haftalık grafiğinde %13,5’lik bir kazancın üzerinde oturuyor. Aylık zaman diliminde ise BTC, %26’nın üzerinde oldukça tatmin edici bir yükseliş gördü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Usta Analist: Bu Altcoin BTC ve ETH Karşısında da Yükselecek!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/VekUJpE
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı