Uzman Görüşü: Bu 3 Altcoin Kasım’da Çok iyi Koşacak!

Uzman Görüşü: Bu 3 Altcoin Kasım’da Çok iyi Koşacak!

Son 30 gün içinde, yapay zeka ile ilgili tokenler etkileyici bir performans sergiledi. Öyle ki aynı dönemdeki Bitcoin pompası onların yanında çocuk oyuncağı gibi kaldı. Kripto uzman Victor Olanrewaju, bu alandaki önce gelen 3 altcoin üzerinde duruyor. Uzman, bunların Kasım’da daha fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu ifade ediyor.

Yapay zeka kroniği geri döndü, altcoin fiyatları uçtu!

Injective (INJ), Fetch.ai (FET) ve Render (RNDR) gibi altcoin projeleri aynı dönemde sırasıyla %82,60, %62,19 ve %68,38 değer kazandı. Bu tokenların fiyat artışında Bitcoin’in hakimiyeti ve bazı altcoinlerin yükselişinin etkili olduğunu söylemeye gerek yok. Bununla birlikte, BTC’nin yükselişi artışı yönlendiren ana etken değil. Bunun yerine, yapay zeka tokenlarına gösterilen ilgideki artış daha fazla etkili oldu. Bunun başlıca nedeni, Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan çok sayıda yapay zeka konferansı. Dolayısıyla, hem yatırımcılar hem de traderlar geçmişte işe yaramış gibi görünen “söylentiyi al, haberi sat” stratejisini uyguluyor gibi.

Dolayısıyla, son çift haneli artışa rağmen bu 3 altcoin için başka bir yükseliş beklemek yersiz değil. Peki bu tokenlar yapay zeka anlatısını geliştirmeye devam edebilir mi? Bu olasılık hakkında fikir verebilecek bir gösterge Açık Faiz.

Altcoin

Şimdilik odağımızı Injective’e (INJ)’ye kaydıralım

Coinglass’ın verilerine göre, INJ’nin Açık Faizi 14 Ekim’den bu yana yükseliyor. Fiyattaki bir artışla birlikte Açık Faizdeki bir artış, yükseliş eğiliminin bir teyidi. Açık Faiz azaldığında ise tam tersi olur. Bu yazı sırasına INJ 13,75 dolardan el değiştiriyordu. Açık Faiz artmaya devam ederse, fiyat hareketi daha fazla güç kazanabilir. Bu durumda, muhtemelen 13 dolar bölgesi iyi bir giriş noktası olur. Çünkü başka bir yükseliş trendi muhtemel.

Kaynak: Coinglass

FET ve RNDR için senaryolar farklı değil. Bununla birlikte, hacim ölçütünü bu altcoin projelerinin başlangıç durumunu oluşturmak için kullanacağız. Piyasa oyuncuları bir süredir piyasada olduğu için FET’e aşina olabilir. Ancak Render, özellikle piyasadaki olayların dini takipçisi olmayanlar için biraz garip görünebilir.

Sıçrayan hacim, iyimser duyarlılık!

Santiment’e göre, RNDR’nin hacmi 94,32 milyona sıçradı. FET ise 29 Ekim’de 125,09 milyona ulaştı. Ancak yazı sırasında hacim 100,22 milyona gerilemiş durumda. Yükselen fiyatlara bağlı olarak artan hacim sürekli bir yükseliş eğiliminin işaretidir. Ancak fiyattaki düşüşle birlikte hacimdeki düşüş, düşüş eğilimine işaret eder. Son 24 saatte FET’in değeri %5,27 oranında azaldı. Bunu bir geri çekilme olarak kabul etmek gerekir. Ancak mevcut koşullar göz önüne alındığında, tokena olan ilginin yüksek kalması ve işlemlerin artması durumunda altcoin fiyatının toparlanması muhtemel.

Kaynak: Santiment

RNDR de geri çekilme eğiliminde. Bununla birlikte, FET gibi, geçen ay gösterdiğine benzer bir başka yükselişe mahkum. Ağırlıklı Duyarlılık ile ilgili olarak, on-chain veriler INJ, FET ve RNDR’nin iyimser görünümlere sahip olduğunu gösteriyor. Ağırlıklı Duyarlılık, belirli bir dönemdeki projeler hakkındaki yorumları ölçer. Son 30 gün içinde, her üç altcoin de metriğin pozitif eksenine hakim oldu. Bu yazı itibariyle, Ağırlıklı Duyarlılık her üçü için de azaldı. Bununla birlikte, metrik hala pozitif bölgede. Dolayısıyla, yatırımcıların proje hakkında olumlu yorumlar yapıyor olması mümkün. Aynı zamanda, bu kripto paraların son zamanlarda gösterdiği inanılmaz performanslar nedeniyle temkinli davranıyorlar.

Kaynak: Santiment

Altcoin boğaları buna rağmen sağlam duruyor…

FET için, satıcıların yörüngeyi durdurma girişimlerine rağmen yükseliş yapısı aynı pozisyonunu korudu. Altcoin fiyatını 4 saatlik grafiğinde, bir miktar kar alımının gerçekleştiği görülüyor. Ancak, boğalar 0,36 dolarda bir destek oluşturarak piyasanın kontrolünü yeniden ele geçirmeye çalışıyor. Desteğin tutması durumunda, 0,40-0,45 dolar yönünde bir hareket olası. Bu ancak güçlü bir satın alma momentumu yeniden ortaya çıkarsa gerçekleşecektir. Ancak Göreceli Güç Endeksi (RSI) 64,85’e düştü. Bu arada, basın zamanında, RSI’a göre alıcılar hala sağlam bir varlığa sahipti. Dolayısıyla, artan alım baskısı yeni bir yükselişe neden olabilir.

Altcoin
Kaynak: TradingView

INJ’nin günlük grafikteki hareketi FET’e benzer. Rallinin nedeni 7,28 dolardaki güçlü destekle bağlantılı. Ancak, INJ 13,57 dolarda reddedilmeyle karşılaştı. Böylece, daha sonra alım baskısı altcoin fiyatını 13,68 dolara çıkardığı için geçersiz oldu. Yazı sırasında, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) 0,47 idi. Bu değer, yatırımcıların short pozisyon almaktan kaçındığını gösteriyor. Dolayısıyla, kısa vadede başka bir ralli olasılığı oldukça yüksek.

Altcoin
Kaynak: TradingView

RNDR yine en çok kazanan olabilir!

RNDR, kendi adına, INJ ve FET’ten daha fazla umut vaat ediyor. Bu iddianın nedeni Para Akış Endeksi (MFI) ve Awesome Osilator (AO) gibi göstergeler. AO’nun artan yeşil çubuklarıyla, basın zamanı günlük grafiği, RNDR için satın alma momentumunun ayıların söndürmesi için çok güçlü göründüğünü gösteriyor. Ayrıca, MFI 88,69’a sıçradı. Bu veri, altcoin fiyat hareketi için artan satın alma baskısının ve gücünün bir işareti.

Bununla birlikte, MFI’nin 80’in üzerine çıkması, RNDR’nin aşırı satın alındığını gösteriyor. Bu nedenle, bir geri çekilme olası. Ancak geri çekilme muhtemelen kısa süreli olacak. Bu nedenle, tradeların 3,00 ila 3,50 dolar yönündeki olası bir yolculuğu göz ardı etmemesi gerekiyor.

Altcoin
Kaynak: TradingView

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Uzman Görüşü: Bu 3 Altcoin Kasım’da Çok iyi Koşacak!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/BlxQuED
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı