Uzman Görüşü: Bu Altcoin Bir Sonraki Chainlink (LINK)!

Uzman Görüşü: Bu Altcoin Bir Sonraki Chainlink (LINK)!

LINK 7 günde müthiş bir koşu yaptı. Evet, Chainlink deli gibi pompalanıyor. Dolayısıyla yakın zamanda Chainlink’e ne olduğunu hepimiz gördük. Balinalar, SWIFT, Google Cloud, AWS ve ardından bu büyük pompa ile aniden herkesin dikkatini çekti. Ancak Chainlink çok uzun bir süre boyunca değeri bilinmemiş bir mücevherdi. Kripto uzmanı Stu L’ye göre, Wanchain’in Chainlink’i takip etme potansiyeli var.

Wanchain köprülerin OG’sidir. Aslında biz onlara köprü diyoruz. Çünkü Wanchain onlara bu ismi verdi. Ve paranın cross-chain taşınmasında ne kadar önemli olduklarını biliyorsunuz. Arka planda oynarken gördüğünüz gibi, hız, iyi fiyat ve güvenlik kombinasyonu kaliteli bir köprü için önemlidir. Özellikle de güvenlik kısmı. Geleceğin Chainlink’i (LINK) Wanchain’in hiçbir köprüsünde hacklenme ya da hırsızlık olmadı. Bunun nedeni nedir? Bu sorunun yanıtını gördükçe, projede ve WAN tokeninde gizli değerin nerede olduğunu göreceğinizi düşünüyoruz.

Wanchain ekibinden sık sorulan sorulara yanıtlar

Wanchain köprüler konusunda uzman. Ve biz ne yaptıklarını oldukça iyi açıklasak da, ekipleri daha da iyi açıklıyor. Bu yüzden sözü Wanchain Pazarlama Başkan Yardımcısı Temujin Louie’ye veriyoruz. Geleceğin Chainlink’i (LINK) Wanchain’in neden diğerlerinin geçmişte yaşadığı köprü hack’lerine maruz kalmadığı sorusuna geri dönelim. Bunun şans olmadığını biliyoruz. Ama neden öyle? Temujin burada, Ethereum Enterprise Alliance gibi önemli kuruluşların yanı sıra protokollerle olan işbirlikçi yaklaşımlarının köprülerin yalnızca en temel işlerini yapmalarına izin verdiğini açıklıyor. Büyük “bu terimi daha önce duymuş olabilirsiniz” saldırı vektörlerine sahip diğerlerine kıyasla saldırılara karşı hassas değiller.

O zaman halkın Wanchain’in köprülerinin ne kadar güvenli olduğunun farkında olup olmadığını merak ettik. Bunu anlamanın bir yolu, başka bir köprünün hacklenmesinden sonra köprü hacminin artıp artmadığıdır. Burada Temujin, halkın güvenliği önemli bulduğunu düşündüğümüzü doğruluyor. Bir köprü hacklendikten sonra, Geleceğin Chainlink’i (LINK) Wanchain gerçekten de daha fazla hacim görüyor. XFlows programının popülerliğinden sonra, cross-chain köprü kurabilir. Ancak Bitcoin, Ethereum, USDC ve USDT gibi kriptodaki en popüler 4 varlığın yerel tokenlerini alabilirsiniz.

Wanchain’in şu anda köprü kurduğu 30’dan fazla Blockchain’e hangi Blockchain’leri ekleyeceğini sorduk. Burada, başarılı L2’lere veya USDT ve USDC’nin yerel olduğu yerlere dayanarak Wanchain’in bundan sonra nereye gideceğine dair bazı iyi ipuçları var. L2 köprüleme özellikle yararlıdır. Çünkü çoğu L2 sadece Ethereum’a geri köprüleme yapar.

Peki ya Arbitrum’dan Polygon’a köprü kurmak isterseniz? Ya da Arbitrum’dan Optimism’e? Geleceğin Chainlink’i (LINK) Wanchain ile köprüleri sayesinde süreçteki adımlardan, zamandan ve paradan tasarruf edersiniz. Yani, eğer henüz orada değilse, Wanchain’in köprülerinin yakında yakınınızdaki Blockchain’e gelmesi mümkün.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz. Bunun yanında kripto piyasasının oldukça riskli olduğunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Uzman Görüşü: Bu Altcoin Bir Sonraki Chainlink (LINK)!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/9NWMXwZ
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı