Sıcak Gelişme: Binance, Bu 4 Altcoin’i Delist Ediyor! Fiyatlar Çakıldı

Sıcak Gelişme: Binance, Bu 4 Altcoin’i Delist Ediyor! Fiyatlar Çakıldı

Önde gelen bir kripto para borsası olan Binance, BitShares (BTS), PERL.eco (PERL), Tornado Cash (TORN) ve Waltonchain (WTC) olmak üzere dört tokenı listeden çıkarma kararı aldı. Bu hamle, ekip taahhüdü, geliştirme faaliyeti, işlem hacmi ve ağ istikrarı gibi faktörleri dikkate alan titiz bir inceleme sürecinin ardından geldi. İşte detaylar…

Binance, 4 altcoini delist ediyor

BTS/USDT, PERL/USDT, TORN/BUSD, WTC/BTC ve WTC/USDT dahil olmak üzere bu tokenlerle bağlantılı işlem çiftlerinin 7 Aralık 2023 tarihinde TSİ 06:00’da işlemlerinin durdurulması planlanıyor. Kullanıcılara, alım satım emirlerinin kaldırılması ve listeden çıkarma sonrası varlıkların yönetimine ilişkin belirli ayrıntılara dikkat etmeleri tavsiye edilmekte. Listeden çıkarılan tokenlar, beklenildiği üzere, duyurunun ardından büyük bir düşüş kaydettiler.

  • Bitshares (BTS): Yüzde 23.5’lik bir düşüş ile 0.008 dolardan işlem görüyor.
  • PERL.eco (PERL): Yüzde 34.5’lik bir düşüş ile 0.011 dolardan işlem görüyor.
  • Tornado Cash (TORN): Yüzde 33’lük bir düşüş ile 2.33 dolardan işlem görüyor.
  •  Waltonchain (WTC): Yüzde 20’lik bir düşüş ile 0.12 dolardan işlem görüyor.
Son Dakika: Binance, Bu Altcoin İçin Duyuru Yaptı! Fiyat Uçtu

24 saatlik bu önemli fiyat düşüşleri, Binance’in bu tokenları listeden çıkarma kararının ardından gelen etkileri gösteriyor. Bu tokenlar, 8 Aralık 2023’ten sonra borsaya yatırılamayacak. 7 Mart 2024’ten sonra çekilmesi desteklenmeyecek. Binance açıklamasına göre kullanıcılar, dönüşümden önce ayrı bir bildirimle karşılaşacak. Tokenları hakkında herhangi bir aksiyon almayan kullanıcıların delist edilen varlıkları, 7 Mart 2024’ten sonra tokenlar stablecoin’lere dönüştürülebilir.

Duyurunun detayları: Önemli tarihler

Ayrıca Binance; delist olan coinlerle ilgili Simple Earn, Binance Loans, Binance Gift Card, Binance Pay ve Trading Bots hizmetlerindeki değişimlere de işaret etti.

  • Binance Simple Earn: Yukarıda belirtilen tokenlar, 5 Aralık 2023, TSİ 09:00 sonrasında Simple Earn’den delist olacak. Kullanıcılar bu nedenle pozisyonlarını önceden kullanmayı tercih etme seçeneğine sahip. Aksi takdirde, bu esnek ürün pozisyonları yukarıda belirtilen zamanda otomatik olarak itfa edilecek. Daha sonra kullanıcıların spot cüzdanlarına aktarılacaktır.
  • Binance Loans: 4 Aralık 2023, TSİ 06:00’da Binance Kredileri (Esnek ve Sabit Oranlar) ve VIP Kredi, yukarıda belirtilen tokenlar için ödenmemiş tüm kredi pozisyonlarını kapatacaktır. Kullanıcıların, varsa olası kayıplardan kaçınmak için ödenmemiş kredilerini bu tarihten önce geri ödemeleri önemle tavsiye edilmekte.
Bu Şirketin Portföyüne Dikkat: Binance’te Listelenebilir!
  • Binance Gift Card: Tokenları 7 Aralık 2023, TSİ 06:00 tarihinde listeden çıkaracaktır. Kullanıcılar, herhangi bir sıkıntı yaşamamak için bu tokenları içeren Hediye Kartlarını önceden yönetmeye teşvik edilmekte.
  • Binance Pay: Bu hizmet, yukarıda belirtilen tokenları 7 Aralık 2023, TSİ 06:00 tarihinde listeden kaldıracaktır.
  • Trading Bots: Binance, yukarıda belirtilen spot alım satım çiftleri için Trading Bots hizmetlerini 7 Aralık 2023 tarihinde sonlandıracaktır. Kullanıcıların, olası kayıplardan kaçınmak için Trading Bots hizmetlerinin durdurulmasından önce Trading Bots’larını güncellemeleri ve/veya iptal etmeleri önemle tavsiye edilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Yazının devamı için Sıcak Gelişme: Binance, Bu 4 Altcoin’i Delist Ediyor! Fiyatlar Çakıldı



from Kriptokoin.com https://ift.tt/uye0dVx
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı