Bu 4 Altcoin İçin Hedefler İşaretlendi: Yeni Yıl Koşusu İçin Hazırlar!

Bu 4 Altcoin İçin Hedefler İşaretlendi: Yeni Yıl Koşusu İçin Hazırlar!

Kripto analisti David, GRT’den güçlü bir ralli bekliyor. Analist Valdrin Tahiri, LINK için kuzeye yüzde 50’lik bir koşu tahmin ediyor. Ayrıca analist, popüler meme coin’i DOGE’nin yukarı yönlü bir hamle yapacağını öngörüyor. Analist Elena R ise son günlerde güçlü hamle yapan bir altcoin için muhtemel bir devam rallisinden bahsediyor.

GRT fiyat tahmini: Altcoin güçlü bir koşuya hazır!

The Graph (GRT) fiyatı 30 Ekim’den 6 Kasım’a kadar olan haftada düşen bir takozun üzerine çıktı. Kama bir önceki yerel en yüksek seviyeden oluştuğu için, bu kırılma düzeltme sürecinin sona ermiş olabileceğini ve altcoin fiyatının 2023’ün başından bu yana yükseliş trendini sürdürmeye hazır olabileceğini gösteriyor (yeşil ok). Gerçekten de, fiyat o zamandan beri kademeli olarak yükseliyor. Geçen hafta 0,175 dolarlık önemli yatay direnç bölgesinin üzerine çıktı. Bu, GRT’nin uzun vadeli bir yükseliş trendi başlattığını doğruladı. Bu yüzden, çok yükseliş eğilimli bir gelişme.

Diğer tarafta, haftalık RSI, aşırı alım bölgesine girdi. Bu yüzden daha fazla yukarı yönlü olasılığı destekliyor. Ancak herhangi bir düşüş sapması üretmedi. Bu nedenle, GRT fiyatının yakın gelecekte bir sonraki direnç bölgesine 0,32 dolara yükselmesi muhtemel. Bu rakam, mevcut fiyat seviyesinden %62,99’luk bir artışa karşılık geliyor.

GRT haftalık grafik. Kaynak: TradingView

En olası senaryo, GRT fiyatının yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. Bu hareket için potansiyel hedef 0,32 dolar. Ancak, yükseliş eğilimine devam etmeden önce tekrar 0,175 dolara geri çekilmesi olası. Fiyatın 26 Aralık’ta 0,205 dolarla en yüksek noktayı aşması, yükseliş trendinin düzeltme olmadan devam edeceğine işaret edecek. GRT fiyatı haftalık mumu 0,175 dolar bölgesinin altında kapatırsa uzun vadeli yükseliş görünümü geçersiz olacaktır.

Teknik analistler, bir trendin yönünü belirlemelerine yardımcı olan yinelenen uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini tanımlamak için Elliott Wave teorisini kullanır. En olası sayım, LINK’in Haziran ayında başlayan bir yükseliş hareketinde beşinci ve son dalgaya (siyah) başladığını gösteriyor.

Sayım doğruysa, LINK 18 Aralık’ta dördüncü dalgayı tamamladı. Ardından beşinci dalgaya başladı. Günlük RSI’ın düşüş eğilimi trend çizgisinden çıkması bu olasılığı destekliyor. Ayrıca uzun vadeli yükselen paralel kanalın direnç trend çizgisi ve uzun vadeli yatay direnç alanı ile çakışıyor. LINK kanaldan çıkarsa, yukarı yönlü hareketin zirvesi için en olası hedef 23,75 dolar. Hedefi, beşinci dalgaya birinci dalga ile aynı uzunluğu vererek buluyoruz. BU hedefe, mevcut fiyattan %50 artış anlamına geliyor.

Altcoin
LINK Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

Bu yükseliş LINK fiyat tahminine rağmen, kanalın direnç trend çizgisinin reddedilmesi, kanalın destek trend çizgisi olan 14 dolara %17’lik bir düşüşe neden olabilir.

DOGE fiyat tahmini: Yıl sonu rallisi mağazada mı?

Haftalık zaman dilimine benzer şekilde, günlük zaman dilimi de trendin yönüne ilişkin belirleyici ipuçları sunmuyor. Bununla birlikte, zaman dilimi fiyat hareketi nedeniyle yükselişe meyilli. DOGE, yılın en yüksek seviyesinden bu yana azalan bir paralel kanal içinde işlem görüyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir, bu da onlardan nihai bir kopuşun muhtemel olduğu anlamına gelir.

Altcoin fiyatı, 18 Aralık’ta kanalın destek trend çizgisinde ve 0,087 dolarlık yatay destek alanında sıçradı. Böylece, uzun bir alt fitil (yeşil simge) oluşturdu. DOGE şu anda kanaldan çıkmaya çalışıyor. Analist Ali Martinez, yeni DOGE adreslerinin oluşturulmasında istikrarlı bir artış olduğunu söylüyor. Ağ aktivitesindeki bu artış DOGE için umut verici bir işaret. Bununla birlikte, günlük RSI belirsiz. Gösterge 50’nin biraz üzerinde, ancak Aralık başından bu yana düştü. Bununla birlikte, fiyat hareketi nedeniyle bir kırılma en olası senaryo olmaya devam ediyor. DOGE’nin engeli aşması durumunda %11 artışla bir sonraki direnç seviyesi olan 0,105 dolara yükselmesi mümkün.

Altcoin
DOGE Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

Bu yükseliş DOGE fiyat tahminine rağmen, kırılamaması 0.087 dolardaki en yakın desteğe %8’lik bir düşüşü tetikleyebilir.

BNB fiyat tahmini: 2024’te altcoin fiyatı için sırada ne var?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, yıl sona ererken BNB fiyatı başarılı bir şekilde ivme kazandı. Altcoin, geçen hafta boyunca % 24’ün üzerinde artış gördü. Böylece, birçok denemeden sonra boğalar yeniden güç kazandı. Olumlu olarak, 50 günlük EMA fiyat için dinamik bir destek görevi görüyor. Bu da piyasada büyük bir boğa gücüne işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım aralığını aşarak piyasada büyük bir alım baskısı olduğunu gösteriyor. Dahası, ortalamalar potansiyel bir düşüş yakınsaması göstererek trendin tersine dönme olasılığının yüksek olduğunun işaretini veriyor.

Boğalar fiyatı 330 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkarırsa, BNB fiyatı yeniden ivme kazanacak. Böylece altcoin fiyatı, bu hafta 340 dolarlık üst direnç seviyesini test etmeye hazırlanacak. Fiyatın bu seviyede tutulması, BNB’nin önümüzdeki dönemde 350 dolarlık hedefi test etmesi için zemin hazırlayacaktır.

Altcoin
BNB fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Tersine, eğer ayılar boğaları yenerse, fiyat düşüş etkisi altında işlem görmeye başlayacak. Bu durumda BNB yakında 310 dolarlık destek seviyesini test edecektir. Dahası, ayılar piyasaya hakim olmaya devam ederse, hafta sonu boyunca 298 dolarlık daha düşük destek seviyesini test etmeye hazırlanacaktır.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu 4 Altcoin İçin Hedefler İşaretlendi: Yeni Yıl Koşusu İçin Hazırlar!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/vFaInLx
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı