Uzman Görüşü: Bu 7 Altcoin 20X Patlayıcı Potansiyele Sahip!

Uzman Görüşü: Bu 7 Altcoin 20X Patlayıcı Potansiyele Sahip!

BRC-20 altcoin projeleri Bitcoin ekosistemini ateşe veriyor. Fiyatları tavan yapmış durumda. Kullanılan tekniği Ordinals yazıt olarak biliyorsunuz. Tüm bunlar Bitcoin Blockchain’de gerçekleşiyor. Şimdi bu akım diğer Blockchain’lere de yayılıyor. Bu nedenle, Altcoinbuzz ekibinden kripto uzmanı Camille Lemmens, 20X gibi yüksek potansiyele sahip BRC-20 mücevherlerinden 7 tanesine bir göz atıyor.

İlk sıradaki altcoin: MultiBit Protocol (MUBI)

MultiBit Protocol, EVM Blockchain’leri, BNB Chain ve Bitcoin arasında bir köprü sağlıyor. EVM DeFi protokollerinin Bitcoin ağına katılmasına olanak tanıyor. Öte yandan, Ordinals’ın Ethereum, BNB ve Polygon’a köprü kurması mümkün. MultiBit Protocol köprüsü çift taraflı. BRC-20 ve ERC-20 tokenleri için bunu yapan ilk köprü. MUBI tokenı geçen ay Kasım ayında piyasaya sürüldü. O zamandan beri %1641 artış gösterdi. Aralık ayı başında 89 milyon dolar olan piyasa değeri 314 milyon dolara yükseldi. Mevcut MUBI token fiyatı 0,25 dolar.

İkinci sırada Ordinals (ORDI) geliyor

Ordinals yazılı Satoshi’lerdir. Bunlar en küçük Bitcoin birimleri. Bir kez yazıldığında değerli hale gelebilirler. Şu anda BRC-20 mücevherleri tavan yapmış durumda. ORDI tokenı bir meme coini. Ancak, ilk hamle avantajına sahip. İlk yazılı BRC-20 altcoin projesi onlardı. Bu ayın başından beri yüksekten uçuyorlar. ORDI token fiyatı 20 dolardan 50 doların üzerine çıktı. Mevcut piyasa değeri 1 milyar doların üzerinde. Bunu başaran ilk BRC-20 tokeni.

Üçünücü altcoin: BitStable Finance (BSSB)

BitStable Finance (BSSB) tarafından geliştirilen DAII’ye merhaba deyin. Bu, BRC-20 ekosistemindeki ilk stablecoin. Örneğin, MUBI tokenini stake etmeniz mümkün. Ödül olarak BSSB token’ı alırsınız. Bunu DAII için teminat olarak kullanma imkanınız var. BSSB token için mevcut fiyat 5,84 dolar. Piyasa değeri üç haftadan kısa bir süre içinde 6,6 milyon dolardan 84 milyon dolara çıktı. Bu arada, tokenin ATH’si 19 Aralık’ta 9,52 dolardı.

Listeye TurtSat (TURT) ilde devam ediyoruz

TurtSat (TURT) bir BRC-20 fırlatma rampasıdır. TURT tokenlerinizi stake ederseniz, ödül olarak EGGS tokenini alırsınız. TURT token fiyatı 0,06928 dolar. Altcoin piyasa değeri 65,8 milyon dolar. Aralık ayı başında bu rakam yalnızca 9 milyon dolardı. TURT fiyatı son 30 gün içinde %1.620’lik bir artış gösterdi. Bu da bir kez daha bu ekosistemin alev alev yandığını kanıtlıyor.

Beşinci altcoin projesi: Dova Protocol (DOVA)

Dova Protocol, BRC-20 ağı ile EVM ekosistemi arasında likidite köprüsü kuruyor. Protokol bunun için TurtSat ile ortaklık yapıyor. DOVA token’ı zaten var. Ancak hem CoinGecko hem de CoinMarketCap henüz listelemiyor. Sonuç olarak, piyasa değeri hakkında herhangi bir bilgimiz yok. Bununla birlikte, mevcut DOVA token fiyatı 0,0389 dolar.

Listeye Chax World (CHAX) da giriyor

Chax Bitcoin, RWA’yı BRC-20 ekosistemine getiren ilk platform. Bunun için Chamcha kullanıyor. Bitcoin ve EVM ekosistemleri arasında bir Chamcha köprüsü de var. Bu, son derece popüler ve trend olan iki anlatıyı, RWA ve BRC-20’yi bir araya getiriyor. Dahası, Chax ayrıca yapay zeka verim çiftçiliği de sunuyor. Altcoin fiyatı 0,0103 dolar. Ancak, piyasa değeri hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Son 30 gün içinde token %1.220 oranında artış gösterdi.

Son sıradaki altcoin: Ghosty (GHSY)

Ghosty, BRC-20 ekosisteminde gizlilikle ilgili. Başka bir deyişle, işlemlerinizi anonim yapıyor. Uygulamada yaptığınız takasları kimse izleyemez. Gizlilik, 2023’te bir başka büyük anlatıydı ve 2024’te daha da büyük olacak. Mevcut GSHY token fiyatı 1,08 dolar. Altcoin piyasa değeri 35,7 milyon dolar. Token 18 Aralık’ta piyasaya girdi. O hafta boyunca %48,5 oranında artış gösterdi.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz. Ayrıca, kripto para piyasasının oldukça riskli ve değişken yapıda olduğunu hatırlatırız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Uzman Görüşü: Bu 7 Altcoin 20X Patlayıcı Potansiyele Sahip!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/uYRzK1D
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı