Efsane Finansçı Öldü: İşte Kripto Para Portföyü!

Efsane Finansçı Öldü: İşte Kripto Para Portföyü!

İngiliz asilzade, yatırım bankacısı ve Rothschild bankacılık ailesinin üyesi Lord Jacob Rothschild 87 yaşında öldü. Rothschild, 2019 yılında RIT Capital Partners’ın (eski adıyla Rothschild Investments) başkanlığını ve direktörlüğünü bıraktı. Ancak, buna rağmen, ölümüne kadar yatırım ortaklığının başkanı olarak kaldı. Efsanevi finansçı, bankacı ve filantropist kripto para alanında da ilham verici bir geçmişe sahip

Jacob Rothschild’in kripto para yolculuğu

RIT Capital Partners’ın liderliğinde kripto para ve Blockchain start-up’larına yoğun bir şekilde yatırım yapmaya başlayan Lord Rothschild’di. Küresel kripto topluluğu bu trendi ilk kez 2016 yılında, Rothschild ailesi “diğer para birimleri” için ABD dolarını bırakmaya karar verdiğinde tartışmaya başladı. Bazı meraklılar Bitcoin’in (BTC) efsanevi yatırımcılar için güvenli bir liman olacağını ima etti.

Ancak, kripto para segmentindeki ilk yatırımlarını 2021’de açıkladılar. Rothschild tarafından kurulan VC birimi, HK merkezli Blockchain platformu Aspen Digital için 8,8 milyon dolarlık bir tura ortak oldu. Aspen Digital’in yanı sıra, GameFi öncüleri Animoca Brands, önde gelen Web3 oyunu The Sandbox’ın (SAND) yaratıcıları, üst düzey merkezi kripto borsa ekosistemi Kraken ve CryptoKitties’in arkasındaki NFT ağır sikleti Dapper Labs, NBA Top Shot ve Flow (FLOW) L1 dijital koleksiyonlar için Bloclchain’e de yatırım yaptı.

Analist: Sepete Atmak İçin Bu 3 Kripto Para Cazip Seçenek!

RIT, kripto çöküşüyle 2022’de büyük portföy değişimine gitti

Yatırımların tam tutarını hiçbir zaman açıklamadılar. Bununla birlikte, İngiltere merkezli Rothschild Trust’ın portföyünün %2-3’ünü Blockchain ile ilgili ürünlere yatırdığı söyleniyordu. Diğerlerinin yanı sıra, RIT Capital Partners, USDP ve diğer merkezi stablecoin’lerin arkasındaki Web3 platformu olan Paxos Global için finansman turlarını destekledi. 2022 raporuna göre, 4,6 milyar dolarlık yatırım ortaklığı, FTX/Alameda dramının neden olduğu çöküşüyle duraksadı. Dahası, bu dramatik çöküşün ardından kripto para protokollerindeki hisselerini yarı yarıya azalttı.

Analist: Bitcoin 54.000-58.000 dolarla zirve yapacak!

Popüler analist Michael van de Poppe, Bitcoin fiyat tahminini yayınladı. Ancak uzmana göre, halving gerçekleştiğinde büyük bir fiyat geri çekilme olacak. Analist, mevcut Bitcoin rallisinin 54.000 dolar seviyesinde bir zirveye ulaşmasını bekliyor. Hatta 58.000 dolara ulaşarak ralliyi uzatmasının mümkün olduğunu söylüyor. Muhtemelen bu senaryo, iki ay içinde Bitcoin halving olayından önce gerçekleşecek.

Bununla birlikte Poppe, Bitcoin’in halving etkisiyle yükselişini sürdüreceğini düşünenlerin üzerine biraz soğuk su da döküyor. Analist, halving gerçekleştikten sonra “40.000-42.000 dolara kadar önemli bir düzeltmenin” muhtemel olduğunu belirtiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Efsane Finansçı Öldü: İşte Kripto Para Portföyü!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/wKRuHgI
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı