Popüler Analist Bu Altcoin’de Patlama Bekliyor: DOGE ve FLOKI Değil!

Popüler Analist Bu Altcoin’de Patlama Bekliyor: DOGE ve FLOKI Değil!

Kripto para piyasası konsolidasyonun ardından yeniden yeşil bölgeye giriş yaptı. Bununla birlikte yükselişin devamının gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor. Ancak, geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, lider altcoin Ethereum rakibi Solana’nın patlayıcı bir ralli için hazırlandığına söylüyor. Analist ayrıca meme coin’leri DOGE ve FLOKI’de bir kıyaslama yapıyor.

Analist: Lider altcoin rakibi için 450 dolar mümkün, ancak…

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa ivme kaybetse de direnç de gösteriyor. Bu da yatırımcılara ve traderlara umut veriyor. Bir çoğu bir sonraki koşunun en hızlı atını aramaya başladı bile. Inmortal Crypto takma adlı popüler analist, Solana’nın 2025 yılına kadar mevcut değerinden %340’tan fazla yükseleceğini tahmin ediyor. Analist, SOL’un, ETH’nin 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına benzer şekilde parabolik olacağını söylüyor. Bu bağlamda Inmortal, altcoin Solana için şu açıklamayı yapıyor:

ETH 2021’de 80 dolardan 4.500 dolara çıktı. SOL 2025’te 8 dolardan 450 dolara çıkacak.

Bununla birlikte, analist yakın vadede ETH’nin SOL’dan daha iyi performans göstereceğini öngörüyor. Bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde ifade ediyor:

Sadece yüksek sesle konuşuyorum. ETH’nin önümüzdeki aylarda SOL’dan daha iyi performans gösterme şansı var. Ondan sonra SOL tekrar lider olacak.

Kaynak: Inmortal

Analist, Solana’nın kilit direnç seviyelerini desteğe çevirip çeviremeyeceğini yakından izliyor. Ayrıca, ilk kilit fiyat hedefi 120-130 dolar, ardından 190-200 dolar olarak belirliyor. Inmortal, “SOL’da en önemli üç seviye. Birinden diğerine ışınlanıyoruz.” diyor. Bu arada, Solana, son 24 saatte yaklaşık %2,55 artışla, yazı sırasında 103,2 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte altcoin haftalık grafiğinde yaklaşık %4 değer kaybetti.

Inmortal’a göre DOGE değil FLOKI bu döngüye öncülük edecek!

Analist ayrıca, meme coin Floki’nin (FLOKI) orijinal meme coin rakibi Dogecoin’den (DOGE) önce patlak vermesinin muhtemel olduğunu söylüyor. Analist, bu konuda şu açıklamayı yapıyor:

DOGE bu 600 günden fazla birikimi yakında sona erdirecek. FLOKI’nin DOGE’yi takip edeceğini söyleyebilirim ama bence tam tersi olacak. Floki bu döngüye öncülük edecek.

DOGE
Kaynak: Inmortal

Floki, son 24 saatte %3’ten fazla artışla, yazı sırasında 0,00003535 dolardan işlem görüyordu. Bu arada DOGE ise günlük bazda %1,5 artışla 0,08616 dolardan el değiştiriyordu.

Analistin Bitcoin rotasında bu duraklar var!

Analist son olarak lider kripto para Bitcoin’e bakıyor. Inmortal, BTC’nin önümüzdeki hafta 47.000 dolar seviyesini tekrar test edeceğini söylüyor. Ancak, bunun ardından Mart ayı başlarında 53.000 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor. Analist, “Shotr’larla ilgilenmiyorum. Beynimi kapatacağım ve bu kurulumun gelişmesini bekleyeceğim.” diyor.

DOGE
Kaynak: Inmortal

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Popüler Analist Bu Altcoin’de Patlama Bekliyor: DOGE ve FLOKI Değil!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/FCcTDIu
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı