Usta Analistten Bitcoin, WLD, DOGE ve SHIB Coin Tahminleri!

Usta Analistten Bitcoin, WLD, DOGE ve SHIB Coin Tahminleri!

Kripto para piyasasında boğaların hakimiyeti güçlenmeye devam ediyor. Lider kripto Bitcoin 64 bin doların üzerini ziyaret ettikten 62 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor. Bu pozitif atmosferde popüler bir kripto analisti, meme coin’leri Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB Coin) yukarı yönde büyük hamleler için hazırlandığını söylüyor. Bununla birlikte, analist Bitcoin ve Worldcoin için düşüş yörüngeli bir rota öngörüyor.

Analist DOGE ve SHIB Coin için güçlü yükselişler bekliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bugün meme coin’leri güzel bir koşu yaptı. Dahası, bu koşunun devamı gelebilir. Altcoin Sherpa takma adlı popüler analist, uzun birikim aşamalarından sonra hem DOGE hem de SHIB Coin için yükselişte olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, her iki meme-coin’in de tüm zamanların en yüksek seviyelerine (ATH) döneceğini düşünmüyor. Bunun için takipçilerini beklentiye girmemeleri konusunda uyarıyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

DOGE ve SHIB Coin, şu anki piyasa değeri nedeniyle 2021’de yaşadıkları çılgın büyümeyi asla yaşamayacak. Bu coinlerin her ikisi de (kelimenin tam anlamıyla) büyük kapaklar oluşturuyor ve daha çok herhangi bir büyük CEX’te (merkezi borsa) yapabileceğiniz büyük likit coinler gibi işlem görecekler. Bununla birlikte, DOGE ve SHIB’nin her ikisi de ironik bir şekilde son derece iyi grafiklere benziyor. Her ikisinin de neredeyse iki yıllık birikimi var ve her ikisinin de bu yıl 2024-2025’te büyük yükselişler yaşamasını bekliyorum. Ancak trene atlayıp daha sonra işlem yapmadan önce ilk büyük hareketi beklemeyi planlıyorum.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Grafiğine göre analist, SHIB Coin fiyatının 0,00001056 dolar seviyesini desteğe çevirmek üzere olduğunu öngörüyor. Ayrıca, yaklaşık 0,00001484 dolar aralığına doğru ilerleyeceğini öne sürüyor. Bu arada DOGE yazı sırasında yaklaşık %15 artışla 0,128 dolardan işlem görüyordu. SHIB Coin ise son 24 saatte %16,7 artışla 0,00001348 dolardan işlem görüyordu.

Altcoin Sherpa: Bitcoin ATH seviyelerinden sonra düşüşe geçecek!

Analist ayrıca Bitcoin’in (BTC) 2022 Kasım belirlediği yaklaş 69,000 dolarlık tüm zamanların en yüksek fiyatı etrafında dirence karşı geldikten sonra düşeceğini tahmin ediyor. Analist, bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde ifade ediyor:

BTC: Tüm zamanların en yüksek seviyeleri civarında bir tür geri çekilme olması gerekirdi, ancak bunu görmek akıllara durgunluk verdi.

SHIB Coin
Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada Bitcoin, son 24 saatte %2,4 artışla, yazı sırasında 61.633 dolardan işlem görüyordu. Lider kripto para haftalık grafiğinde yaklaşık %20 artış gördü.

Analist, WLD’den yüzde 33’lük düşüş bekliyor!

Son olarak, analist yapay zeka (AI) ile ilgili altcoin projesi Worldcoin’e (WLD) bakıyor. Analist, tokenin düşüş formasyonu çizdikten sonra mevcut değerinden %33’ten fazla düşebileceği konusunda uyarıyor. Bu doğrultuda Altcoin Sherpa, şunları söylüyor:

WLD: Uyarı işaretleri zaten burada. Bence bu, açığa satış yapmak için en iyi coinlerden biri olacak… Piyasa düşmeye başlarsa bu şey sert bir şekilde düşer ve muhtemelen sadece piyasa hala yükselse bile yavaşça aşağı doğru öğütülür… Buradaki genel hedefin ne olduğunu bilmiyorum, muhtemelen 5 dolar ya da daha düşük?

SHIB Coin
Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada Worldcoin, son 24 saatte %1,8 artışla yazı yazıldığı sırada 7,54 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte WLD, haftalık grafiğinde %11’den fazla düşüş gördü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Usta Analistten Bitcoin, WLD, DOGE ve SHIB Coin Tahminleri!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/V6cQbyA
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı