Uzman Görüşü: Bu 2 Kripto Para 10 Milyar Dolar Yolunda!

Uzman Görüşü: Bu 2 Kripto Para 10 Milyar Dolar Yolunda!

Kripto para piyasası Nisan ayını oldukça kötü kapattı. Bununla birlikte, Mayıs için yükseliş umutları devam ediyor. Kripto uzmanı Aneena Alex, bu yükseliş hamlesinde bazı kripto paraların 10 milyar dolar gibi önemli bir piyasa değerine ulaşacağını tahmin ediyor. Uzman, bu eşiği aşması muhtemel iki kripto para belirledi.

İlk sıradaki kripto para: Polkadot (DOT)

Birlikte çalışabilirlik özellikleri ve Polkadot ağına bağlı olan ve bu ağ içinde faaliyet gösteren para-chain’leriyle genişleyen ekosistemiyle tanınan DOT, önemli bir büyüme için iyi bir konuma sahip. Ağın sürekli gelişiminin ve cross-chain uygulamaların daha fazla benimsenmesinin, piyasa değerini önemli ölçüde artırması mümkün.

Polkadot’un kurucusu Gavin Wood, kısa bir süre önce Gray Paper’ı tanıttı. Bu, ağ için yaklaşmakta olan Join-Accumulate Machine (JAM) yükseltmesini özetliyor. Geliştiricileri bu protokolü, güvenli ve ölçekli akıllı sözleşme işlevleri için tasarladı. Yükseltme, Ethereum’un belirli özelliklerini Polkadot’un mimari çerçevesine entegre edecek. Böylece merkezi olmayan bir hibrit sistem, Polkadot’un faydasını artıracak. Son haberlerde, DOT başlangıçta düşüş eğilimini tersine çevirerek yaklaşık %3 artışla 7 dolara yükseldi. Ancak, o zamandan beri biraz irtifa kaybetti. Token fiyatı, yazı sırasında 6,56 dolara geri çekildi.

Polkadot fiyatı ve piyasa değeri. Kaynak: CoinMarketCap

Coincodex’in yaptığı bir fiyat tahminine göre, DOT 5 Mayıs 2024’e kadar 8,07 dolara ulaşacak. Bu da önümüzdeki beş gün içinde %29,38’lik bir artışı temsil ediyor.

Kripto para
DOT fiyat tahmini. Kaynak: Coincodex

Polkadot’un 10 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşması için mevcut piyasa değeri olan 9,44 milyar dolardan yaklaşık %6’lık bir artış görmesi gerekiyor. Bu da genel fiyat gidişatını önemli ölçüde etkileyebilecek gerçekçi bir olasılığa işaret ediyor.

İkinci sıradaki kripto: Polygon (MATIC)

MATIC şu anda 6,62 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Kripto para fiyatı 0,6702 dolar civarında seyrediyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere MATIC, son zamanlarda önemli dalgalanmalar yaşadı. Ancak Ethereum’un (ETH) ölçeklenebilirliğini artıran ve işlem ücretlerini azaltan temel teknolojisi nedeniyle kripto pazarında odak noktası olmaya devam ediyor.

Son dönemdeki düşüşlere rağmen, Polygon’un Ethereum ekosistemindeki stratejik konumu önemli bir yükseliş potansiyeli sağlıyor. Ethereum Blockchain alanına hakim olmaya devam ettikçe, Polygon’un çözümlerinin benimsenmesi piyasa değerini 10 milyar dolarlık dönüm noktasına yaklaştırabilir. Bu da MATIC için umut verici bir ufka işaret ediyor.

Kripto para
Polygon fiyatı ve piyasa değeri. Kaynak: CoinMarketCap

Çeşitli temel unsurlar tarafından desteklenmesine rağmen, öne çıkan kripto paraların 10 milyar dolar sınırına ulaşma olasılığının büyük ölçüde piyasanın yükseliş ivmesini koruyup korumadığına bağlı olacağını belirtmek gerekiyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Uzman Görüşü: Bu 2 Kripto Para 10 Milyar Dolar Yolunda!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/u7hmb5O
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOGE, SOL, ADA, XRP Coin ve Bu 4 Coin için Al-Sat Seviyeleri!

Altcoin Ustası 3 Token İsmi Verdi: En İyi Bahisler!

Tesla üretimde 6 milyonu, BYD ise 7 milyonu geride bıraktı