Analist: Bu 4 Altcoin için Temmuz’da ATH Potansiyeli Yüksek!

Analist: Bu 4 Altcoin için Temmuz’da ATH Potansiyeli Yüksek!
Analist: Bu 4 Altcoin için Temmuz’da ATH Potansiyeli Yüksek!

Haziran’da daha geniş kripto piyasası çalkantılı bir dönem yaşadı. Piyasanın durumuna rağmen, birkaç altcoin yeni zirvelere ulaştı. Ancak, birçoğu önemli düşüşlerle uğraşmak zorunda kaldı. Kripto analisti Victor Olanrewaju, Temmuz’a adım atarken, ATH seviyelerine ulaşabilecek potansiyeli olan 4 coin paylaşıyor.

Binance Coin (BNB): Altcoin, gözünü büyük yükselişe dikti!

BNB, önceki ATH seviyesini aşan ilk 5 altcoin’den birisi oldu. Ancak token, 6 Haziran’da 720,67 dolara ulaştığından bu yana değerinin %21,11’ini kaybetti. Bununla birlikte zaman geçtikçe işler değişebilir. BNB/USD günlük grafiğine göre, momentumu ölçen Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşağı yönlü eğilim gösteriyor. Ancak, gösterge aşırı satım bölgesi yönünde ilerliyor gibi görünüyor. Özellikle, 30 veya altındaki bir veri, bir varlığın aşırı satıldığını gösterir. 70 veya üzerinde olduğunda ise aşırı alım söz konusu. Bu yazı itibariyle, RSI 38,96’da konumlanıyor ve BNB’nin fiyatını 532,40 dolara çekebilecek bir düşüş trendine işaret ediyor.

Ayrıca, Birikim/Dağıtım (A/D) göstergesi dağıtımın yoğun olmadığını gösteriyor. Bu nedenle, BNB aşırı satılırsa fiyat toparlanabilir. Alım baskısının artması durumunda, kripto paranın fiyatı %29,90 oranında artabilir. Bu da Temmuz ayında 740,70 dolara doğru tüm zamanların en yüksek haberlerini üretebilir.

BNB Günlük Analiz. Kaynak TradingView

Kaspa (KAS): Token yükselmeye hazır görünüyor

KAS, geleneksel Blockchain’den farklı bir Proof-of-Work (PoW) tabanlı proje olan Kaspa Network’ün yerel tokeni. Şu anda KAS, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,19 dolardan yalnızca %9,61 düşüşte. Altcoin işlem hacmi yazı sırasında %172,65 gibi şaşırtıcı bir oranda arttı. İşlem hacmindeki artış, KAS’a olan piyasa ilgisini açıkça gösteriyor. 4 saatlik grafikte, boğaların 0,14 dolar ve 0,15 dolar desteklerini savunduğu görülüyor. Ayrıca, 13 Haziran’da düşüş eğilimi gösteren önemli bir tedarik bölgesi olan 0,16 dolar direncini de kırdılar. Momentumu da izleyen Awesome Osilatörüne (AO) bakıldığında, KAS momentumunun yükselişte olduğu görülüyor. Ancak, token’ın momentumu azalıyor gibi görünüyor.

Grafikteki kırmızı mum çubukları bunu ortaya koyuyor. Bu nedenle, KAS fiyatı 0,16 doları yeniden test edebilir. Ancak bir toparlanma mümkün. Bu gerçekleşirse, kripto paranın değeri Temmuz ayında muhtemelen 0,20 dolara ulaşacaktır.

Altcoin
Kaspa 4 Saatlik Analiz. Kaynak: TradingView

Pendle (PENDLE): Altcoin, tükenmeden yararlanmayı planlıyor

Merkezi olmayan likidite protokolü tokenı PENDLE, 11 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7,52 dolara ulaştı. Token 5,25 dolardan işlem görüyor ve bu da zirvesinden %30,25’lik bir düşüşü temsil ediyor. Günlük grafiğe göre, satıcılar tükenmiş durumda, yani PENDLE bazı kayıpları silmeye hazırlanıyor olabilir. Bu, Parabolik SAR’dan gelen göstergelerde açıkça görülüyor. Bu gösterge, giriş (alış) veya çıkış (satış) sinyali olabilecek fiyatları belirler. Noktalı çizgiler fiyatın altında olduğunda, yükselişin tersine dönmesi yakındır. Öte yandan, çizgiler üzerindeyse, satış zamanının geldiği ve fiyatın düşebileceği anlamına gelir.

Yazı sırasında, Parabolik SAR 5,17 dolar seviyesinde bulunuyor ve bu da PENDLE’ın yakında dip seviyelerden sıçrayabileceğini gösteriyor. Buna ek olarak, piyasa katılımcıları indirimden faydalanabilir. Bu gerçekleşirse, PENDLE’ın fiyatı önümüzdeki ayın sonundan önce 7,80’e ulaşabilir.

Altcoin
PENDLE Günlük Analiz. Kaynak TradingView

Brett (BRETT): Boğaları ayılara karşı koruma sağlıyor

Listenin son sırasında, meme coin’i BRETT yer alıyor. 4 saatlik grafiğe göre BRETT, 9 Mayıs ve 9 Haziran tarihleri arasında parabolik bir formasyon oluşturdu. Bu süre zarfında, fiyat 0,033 dolardan 0,19 dolara çıktı. Bununla birlikte, parabolik curve formasyonu, kripto para biriminin zirvesinde doygunluğa ulaştığını gösteriyor. Bu nedenle, BRETT şu anda 0,15 dolardan işlem gördüğü için fiyatın tersine dönmesi bekleniyor.

Düşüşe rağmen RSI, 50,00 orta noktasının altına düşmekten kaçınabiliyor. Bu, boğaların desteği 0,13 dolardan savunmaya kararlı olduğunu kanıtlıyor. Bu durum önümüzdeki ay da devam ederse, BRETT’in fiyatı düşmekten kaçınabilir. Eğer öyleyse, fiyat 0,20 ila 0,21 dolar arasında tüm zamanların en yüksek seviyelerini test edebilir.

Altcoin
BRETT 4 Saatlik Analiz. Kaynak: TradingView

Makaledeki görüşler ve tahminler analist ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Analist: Bu 4 Altcoin için Temmuz’da ATH Potansiyeli Yüksek!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/dOzCFwe
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üst seviye Intel işlemcilerin sorunu hala çözülemedi

En pahalı 10 oyun mouse - 10 most expensive gaming mouse

Ünlü Kripto Milyarderinin Radarında O Meme Coin Var: Alacak!