Analist: Balinaların Aldığı Bu 3 Altcoin, Yükseliş İşaretleri Veriyor!

Analist: Balinaların Aldığı Bu 3 Altcoin, Yükseliş İşaretleri Veriyor!
Analist: Balinaların Aldığı Bu 3 Altcoin, Yükseliş İşaretleri Veriyor!

Bu hafta kripto balinaları, performansları bir önceki haftaya uymasa da bazı altcoinleri satın almaya karar verdi. Bununla birlikte, net birikim kripto paraların yakın vadeli potansiyeline olan güvene işaret ediyor. Bunun nedeni, fiyatları etkileme potansiyeline sahip olan bu balinaların sadece alışılagelmiş şekilde birikim yapmıyor olması. Bunun yerine, 3 altcoin’de mevcut fiyat seviyelerinden büyük alımlar yapıyorlar. Kripto analisti Victor Olanrewaju, balina alımlarının altcoin fiyatları üzerindeki etkisine bakıyor.

Balinalar yılbaşından bugüne düşüşe rağmen ARB satın alıyor

Balinaların satın aldığı altcoin listesine Arbitrum’u (ARB) dahil etmek bir şok olabilir. Bunun nedeni muhtemelen Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümünün yerel tokenının performansı. Yazı sırasında ARB 0,73 dolardan işlem görüyor. Bu, son 24 saatte kısa süreli bir artış olsa da, Yılbaşından bugüne (YTD) %57,82’lik düşüşle kıyaslandığında hiçbir şey değil. Altcoin fiyat durumu ne olursa olsun, kripto balinaları altcoin’i uzun zamandır görülmemiş bir seviyede iyi niyetle satın aldı. IntoTheBlock’a göre, balinaların net akışı son yedi günde %870,62 gibi şaşırtıcı bir oranda arttı.

Arbitrum Daha Büyük Sahipler Net Akış. Kaynak: IntoTheBlock

Bu net akış, Büyük Holderların Giriş ve Çıkışları arasındaki farkı gösterir. Fark pozitifse, balina birikiminin dağıtımdan daha fazla olduğu anlamına gelir. Ancak, negatifse, bu büyük yatırımcıların daha fazla token sattığı anlamına gelir. Kripto balinalarının Arbitrum’a neden bu kadar çok para yatırdığı belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, işaret edebileceğimiz tek şey, piyasa katılımcılarının Blockchain’le ilgili tokenlerin fiyatlarında kısa süreli bir artışa yol açacağına inandığı spot Ethereum ETF’lerin ticaretinin başlaması. Bununla birlitke, onay henüz fiyatları etkilemedi. Ancak bu kadar çok ARB satın almanın buna değip değmeyeceğini zaman gösterecek.

Artan balina güveni XRP’yi 0,60 dolara geri itti

Altcoin listesinde bir sonraki sırada, son zamanlarda piyasada iyi performans gösteren XRP var. Santiment’e göre, 23 Temmuz’dan bu yana 100 milyon 1 milyar token tutan adres sayısı arttı. O dönem itibariyle bu kohortun arzı %37,99’du. Ancak, bu yazı itibariyle, keskin bir artışla %40’a yükseldi. Bu da tokena olan balina güveninde bir artış olduğunu gösteriyor. Bunun gibi hareketler genellikle fiyatların sıçramasına yardımcı olur.

Altcoin
Dalgalı Tedarik Dağıtımı. Kaynak: Santiment

Ayrıca, %9,67’lik bir artış sayesinde XRP, daha önce tahmin edildiği gibi 0,60 doları geri kazanmayı başardı. Balinalar son zamanlarda olduğu gibi satın almaya devam ederse, token değeri önümüzdeki günlerde daha yüksek işlem görebilir.

Önemli balina aktivitesi bu altcoin için boğa tahminlerini aydınlatıyor

Ondo’nun (ONDO) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden %33,20 düşmüş olabilir, ancak kripto balinaları mevcut fiyatın bir indirim sunduğunu düşünüyor gibi görünüyor. Altcoin geçtiğimiz aylarda yüksek düzeyde kurumsal etkileşim ve benimseme gördü. Bununla birlikte, IntoTheBlock’tan alınan veriler, büyük kuruluşların ve derin cepli bireylerin ilgisinin yakın zamanda durmayabileceğini gösteriyor. Blockchain analitik veri sağlayıcısına göre, ONDO’nun Büyük Holderlar Net Akışı son yedi günde %1.468,89 oranında arttı.

Altcoin
Ondo Büyük Holding Net Akışı. Kaynak: IntoTheBlock

Bu, toplam dolaşımdaki arzın %0,1 ila %1’ine sahip olan holderların bakiyelerine daha fazla token ekledikleri anlamına geliyor. ONDO, son 24 saatte hafif bir fiyat artışının ardından 0,98 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, balinalar bu ivmeyi sürdürürse, token fiyatı 1 Temmuz 2024’te olduğu gibi 1,20 dolara tırmanabilir.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Analist: Balinaların Aldığı Bu 3 Altcoin, Yükseliş İşaretleri Veriyor!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/RcW7rdL
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üst seviye Intel işlemcilerin sorunu hala çözülemedi

En pahalı 10 oyun mouse - 10 most expensive gaming mouse

Ünlü Kripto Milyarderinin Radarında O Meme Coin Var: Alacak!