Analist: Bu İki Güçlü Kripto Para İçin ‘Satın Al’ Sinyali Yandı!

Analist: Bu İki Güçlü Kripto Para İçin ‘Satın Al’ Sinyali Yandı!
Analist: Bu İki Güçlü Kripto Para İçin ‘Satın Al’ Sinyali Yandı!

Kripto para piyasası, haftalarca süren belirsizlikler ve önemli kayıpların ardından toparlanma belirtileri gösteriyor. Göstergeler, bir önceki hafta yaşanan çalkantıların ardından piyasa momentumunda bir değişime ve potansiyel bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Bu potansiyel toparlanmanın ortasında, analist Aneena Alex, iki kripto para paranın güçlü bir ivme sergileyerek yatırımcılar ve traderlar için umut verici alım fırsatları sunduğunu söylüyor.

İlk sırada Ethereum rakibi Solana (SOL) var!

Solana (SOL) şu anda çeşitli teknik göstergelere dayanarak güçlü bir alım sinyali sergiliyor. Farklı zaman dilimlerindeki RSI değerleri 15 dakika için 56,55, 1 saat için 65,55, 4 saat için 61,91, 12 saat için 63,01, 24 saat için 62,97 ve bir hafta için 60,98. Bu RSI değerleri, Solana’nın tutarlı bir yukarı yönlü ivmeyi sürdürdüğünü ve potansiyel bir fiyat artışına işaret ettiğini gösteriyor. Şu anda 181 dolar seviyesinde olan Solana, 24 saatlik fiyat değişiminde %6’lık bir artış yaşayarak piyasadaki güçlü performansını daha da vurguladı.

Kripto para
Kripto Piyasası RSI Isı Haritası: SOL. Kaynak: CoinGlass

Ek olarak, Solana’nın teknik analizi, güçlü satın alma sinyalini güçlendiriyor. Üstel Hareketli Ortalama (EMA) ve Basit Hareketli Ortalama (SMA) göstergelerinin her ikisi de 10 günlük, 20 günlük ve 50 günlük dönemler dahil olmak üzere çeşitli zaman dilimlerinde alım sinyalleri gösteriyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) da yükseliş eğilimine işaret ediyor. Ayrıca, Momentum göstergeleri de Solana için pozitif momentumu teyit ediyor. Özellikle analistlere göre, Solana’nın fiyatı 165 dolar desteğinden iyi bir yukarı yönlü hareket başlattı ve token 200 dolar bölgesini hedefliyor. Bu da tüm zamanların en yüksek seviyesinin kapısını açabilir.

Lider kripto para Bitcoin de “satın al” sinyali verdi!

Bitcoin (BTC) de birden fazla teknik göstergede güçlü alım sinyalleri gösteriyor. Bitcoin için RSI değerleri 15 dakika için 50,61, 1 saat için 63,08, 4 saat için 60,54, 12 saat için 60,52, 24 saat için 61,64 ve bir hafta için 59,39. Bu değerler istikrarlı ve güçlü bir ivmeyi yansıtıyor. Ayrıca, Bitcoin’i uygun bir yatırım seçeneği haline getiriyor. Mevcut fiyatın 67.389 dolar olması ve 24 saatlik fiyat değişiminin %3,93 olması Bitcoin’in yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Kripto para
Kripto Piyasası RSI Isı Haritası: BTC. Kaynak: BTC: CoinGlass

TradingView’in teknik analizine göre Bitcoin, temel göstergeler tarafından desteklenen bir ‘Güçlü Alım’ olarak derecelendiriliyor. EMA ve SMA 10 günlük, 20 günlük ve 50 günlük periyotlarda alım sinyalleri veriyor. MACD seviyesi yükseliş eğilimine işaret ederken Momentum göstergesi de güçlü momentumu destekliyor. Bu göstergeler toplu olarak Bitcoin’in piyasadaki elverişli konumunu güçlendiriyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Analist: Bu İki Güçlü Kripto Para İçin ‘Satın Al’ Sinyali Yandı!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/xyFpAdB
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üst seviye Intel işlemcilerin sorunu hala çözülemedi

En pahalı 10 oyun mouse - 10 most expensive gaming mouse

Ünlü Kripto Milyarderinin Radarında O Meme Coin Var: Alacak!