Usta Analistten CVX, ETH ve XRP Coin Tahmini: Birisi Patlayacak!

Usta Analistten CVX, ETH ve XRP Coin Tahmini: Birisi Patlayacak!
Usta Analistten CVX, ETH ve XRP Coin Tahmini: Birisi Patlayacak!

Kripto para piyasası satış baskısına yenik düştü ve irtifa kaybetmeye başladı. Lider kripto Bitcoin 64 bin dolar seviyesine kadar gerilerken, lider altcoin Ethereum sert satışlarla ağır darbe aldı. Bu gelişmelerin ortasında geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, radarındaki DeFi altcoin’lerinden birinin büyük bir yukarı yönlü harekete hazır göründüğünü söylüyor. Analist ayrıca, ETH ve XRP Coin görünümünü güncelliyor.

Analist CVX’ten patlayıcı bir hamle bekliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Ethereum ETF’ler nihayet ABD’de ticarete başladı. Ancak, bu önemli gelişme bir satış olayını da tetikledi. Lider altcoin Ethereum %9’a varan düşüş gördü. Bu da piyasanın dengesini bozdu. Buna rağmen, ilerisi için hala potansiyeli olan coinler var. Credible Crypto takma adlı analist, merkezi olmayan borsa ve otomatik piyasa yapıcı Convex Finance’in (CVX) yerel varlığında yükselişte olduğunu söylüyor. Analist, CVX’in üçüncü dalga yükselişini ateşlemeye hazır olduğunu gösteren bir grafik paylaşıyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

CVX için patlayıcı bir hareketin hemen köşede olduğunu düşünüyorum. BTC paritesinin büyük bir talep/destek noktasına yaklaşması ve USD paritesinin halihazırda bu noktadan sıçrama yapmasıyla birlikte CVX’te kısa bir üstün performans penceresine yaklaştığımızı düşünüyorum. Başlangıç için 4,70 doları hedefliyoruz.

Kaynak: Credible Crypto

Credible Crypto, yükseliş eğilimindeki bir varlığın beş dalgalı bir yükselişe tanık olma eğiliminde olduğunu belirten Elliott Wave teorisini uyguluyor. Teoriye göre, üçüncü dalga rallinin en güçlü ve en itici dalgasıdır. Grafiğine göre analist, CVX’in üçüncü dalga rallisinin, dördüncü dalga geri çekilmeden ve yaklaşık 7 dolarlık beşinci dalga dalgalanmasından önce kripto parayı 4,40 dolar seviyesine doğru iteceğini tahmin ediyor. Bu arada CVX, yazı sırasında günlük bazda %9,15 kayıpla 2,74 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, token haftalık grafiğinde hala %10’un üzerinde yeşil bölgede duruyor.

Credible Crypto 1 dolardan önce XRP Coin için bir düşüş bekliyor!

Analist daha sonra Ripple’a (XRP Coin) bakıyor. Credible Crypto, 1 dolara doğru büyük bir kırılma rallisinden önce XRP Coin için bir ayak daha öngörüyor. Bu doğrultuda analist, “Şimdilik, hala değişken bir ortamdayız. Ancak tekrar 0,50 dolar veya altına inersek (yeşil bölge) potansiyel bir ticaretle ilgileneceğim.” diyor. Bu arada, yazı sırasında XRP Coin günlük bazda %0,79 kayıpla 0,6236 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte token haftalık grafiğinde yaklaşık %7 artış kaydetti.

XRP Coin
Kaynak: Credible Crypto

Analist Ethereum için 2.800 dolara bir düzeltme öngörüyor!

Son olarak analist, lider altcoin Ethereum’u (ETH) ele alıyor. Credible Crypto, ETH’nin 2.800 doların altına indiği bir senaryo görüyor. Ancak düzeltmenin yalnızca Bitcoin (BTC) zayıflık gösterirse gerçekleşeceğini belirtiyor. Bu bağlamda analist, “Bana hala en mantıklı gelen bu. Bunun gerçekleşmesi için Bitcoin’de bir düzeltmeye ihtiyaç var, bakalım ne olacak.” diyor. Bu arada, yazı sırasında Ethereum, gün içinde %8,97 kayıpla 3.145 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca token, haftalık grafiğinde de %9’un üzerinde irtifa kaybetti.

XRP Coin
Kaynak: Credible Crypto

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Usta Analistten CVX, ETH ve XRP Coin Tahmini: Birisi Patlayacak!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/V9f3lm0
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üst seviye Intel işlemcilerin sorunu hala çözülemedi

En pahalı 10 oyun mouse - 10 most expensive gaming mouse

Ünlü Kripto Milyarderinin Radarında O Meme Coin Var: Alacak!