‘Fırtına Öncesi Sessizlik’ Bu 4 Altcoin Patlamaya Hazırlanıyor!

‘Fırtına Öncesi Sessizlik’ Bu 4 Altcoin Patlamaya Hazırlanıyor!
'Fırtına Öncesi Sessizlik' Bu 4 Altcoin Patlamaya Hazırlanıyor!

Kripto para piyasası ‘fırtına öncesi sessizlikte’ mi sıkışıp kaldı? Bitcoin 70 bin dolar seviyelerini geri aldığında ne olacak? Şu anda, çok fazla düşüş eğilimi var! Ancak unutmayın, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın konsolide oluyoruz. Analistlere göre, bir kırılmanın eşiğindeyiz ve zaman geçiyor. Popüler analist CryptoRus son videosunda patlama potansiyeli olan 4 altcoin projesini ele alıyor.

Altcoinler ralliye mi hazırlanıyor?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bir yükseliş hamlesinden sonra konsolide oluyor. Bununla birlikte, analistlerin ralli beklediği bazı tokenler traderların ve yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Sektördeki analistler, Bitcoin yükseliş trendine başladığında altcoinlerin de ralliye başlayacağını öngörüyor. Bu model tekrar eden bir model: Bitcoin ne zaman tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırsa, altcoinler genellikle bir artışla takip ediyor. Analist CryptoRus’ın 4 altcoin projesini izleme listesine aldı.

İlk sıradaki altcoin: Tron (TRX)

Tron, Blockchain’de yaratılan büyük miktarlardaki USDT (Tether) nedeniyle büyük ilgi görüyor. Son zamanlarda milyarlarca USDT basıldı. Bu da genellikle büyük oyuncuların yani balinaların piyasada büyük hamleler yapmaya hazırlandığına işaret ediyor. Bu, muhtemelen çok sayıda alımın gerçekleşmek üzere olduğu anlamına geliyor.

Efsanevi Analist: Bu Altcoin Ethereum Karşısında Şov Yapacak!

Lider altcoin Ethereum (ETH) de listede

Ethereum en önemli kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor. Borsalarda bulunan Ethereum miktarının şimdiye kadarki en düşük seviyesine inmiş olması önemli bir gelişme. Bu genellikle insanların fiyatın yükselmesini bekleyerek Ethereum’larını ellerinde tuttukları anlamına geliyor. Ethereum ayrıca, AAVE gibi projelerin hizmetlerini genişletmek için yeni teknolojiler kullanmasıyla ekosistemini büyütüyor.

Ethereum rakibi Solana’nın (SOL) da potansiyeli yüksek

Solana, kripto para piyasasında, özellikle de tüm ticaretin %70’inin Solana’da gerçekleştiği merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) alanında güçlü bir rakip. Kullanımı hızlı ve ucuz. Bu özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Dolayısıyla bu da onu geliştiriciler ve DeFi projeleri arasında popüler hale getiriyor. Solana’daki meme coinlerin popülerliği de değerini artırıyor.

Uzman Görüşü: Avalanche Tabanlı Bu 3 Altcoin Kaçırılmaz!

Son sıradaki altcoin: Avalanche (AVAX)

Avalanche, özellikle oyun sektöründe büyük bir isim haline geliyor. Ağ, milyonlarca yeni adres ve yüz binlerce akıllı sözleşmeyle hızla büyüyor. Tron gibi Avalanche da platformunda çok sayıda USDT basıldığını gördü. Bu da büyük yatırımcıların dikkatini çektiğini gösteriyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için ‘Fırtına Öncesi Sessizlik’ Bu 4 Altcoin Patlamaya Hazırlanıyor!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/kE6o5Cz
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üst seviye Intel işlemcilerin sorunu hala çözülemedi

En pahalı 10 oyun mouse - 10 most expensive gaming mouse

Ünlü Kripto Milyarderinin Radarında O Meme Coin Var: Alacak!