Telegram CEO’su Gözaltına Alındı: Bu Dev Altcoin Fiyatı Çöktü!

Telegram CEO’su Gözaltına Alındı: Bu Dev Altcoin Fiyatı Çöktü!
Telegram CEO'su Gözaltına Alındı: Bu Dev Altcoin Fiyatı Çöktü!

Telegram CEO’su Pavel Durov Fransa’da gözaltına alındı. Bu gelişme piyasada piyasada şok etkisi yarattı. Suçlamalar arasında Telegram moderasyonunun eksikliğine bağlı terörizm ve dolandırıcılık yer alıyor. Bu gelişmenin ardından Toncoin, Telegram kurucusunun yasal sıkıntılarının ortasında keskin düşüş gördü.

Telegram kurucusu gözaltında!

Fransız haber sitesi TF1’e göre, Pavel Durov akşam saat 8 sularında Le Bourget havaalanında özel jetinden indiği sırada tutuklandı. Tutuklama sırasında Durov’a koruması ve bir kadın eşlik ediyordu. Operasyon, Fransız adli polisinin ulusal müdürlüğü OFMIN tarafından çıkarılan bir Fransız arama emri üzerine hareket eden Hava Taşımacılığı Jandarması (GTA) tarafından gerçekleştirildi.

Bu arama emrinin, Durov’un platformu Telegram’ın operasyonlarıyla bağlantılı suç faaliyetlerine karıştığı iddiasıyla devam eden bir soruşturmanın parçası olarak çıkarıldığı bildirildi. Suçlamalar oldukça ciddi. Çünkü, terörizm ve uyuşturucu kaçakçılığından dolandırıcılığa ve çocuk istismarıyla ilgili materyaller de dahil olmak üzere yasadışı içerik dağıtımına kadar bir dizi suçu kapsıyor. Gözalatının ardından Telegram kurucusu, Gümrük Müdürlüğü’nün bir kolu olan Ulusal Dolandırıcılıkla Mücadele Ofisi (ONAF) müfettişleri tarafından polis gözetimine alındı. Sonuç olarak, bir soruşturma yargıcının karşısına çıkacak. Bu da muhtemelen birden fazla suçtan iddianameye yol açacak.

Gelişmenin ardından TON fiyatı sert düştü!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bu olay zamanı piyasa yeni bir ivme yakalamaya çalışıyordu. Bununla birlikte, gelişmenin ardından TON fiyatı keskin düşüş gördü. Token, gün içinde seyrettiği 6,81 dolar seviyesinden bir anda 5,52 dolara geriledi. Ayrıca, düşüş seyri daha sonra da devam etti. TON, yazı sırasında günlük bazda yaklaşık %20 kayıpla 5,38 dolardan işlem görüyordu. Bu arada, tokenin işlem hacmi %654 gibi oldukça fazla arttı. Bu da muhtemelen traderların ve yatırımcıların tokeni satış yönünde işlem yapmasından kaynaklanıyor.

Telegram
TON günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Ancak bu düşüş, TON fiyatına yönelik iyimserliğin azalmasıyla birlikte sürpriz oldu. Uzmanlar, Toncoin fiyatının yatırımcıları çekme potansiyeli olan yeni projeler nedeniyle yükseleceğini tahmin ediyordu. Ancak bu değişim onu iki haftanın en düşük seviyesine itti. Toncoin’in değerindeki keskin düşüş, Telegram ve ilgili projelerinin geleceğine ilişkin piyasa belirsizliğini yansıtıyor. Yatırımcılar, Durov aleyhindeki suçlamaların önemli yasal işlemlere yol açması durumunda, platform ve ilgili varlıkları için potansiyel yasal ve düzenleyici yansımalardan endişe duyuyorlar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Telegram CEO’su Gözaltına Alındı: Bu Dev Altcoin Fiyatı Çöktü!



from Kriptokoin.com https://ift.tt/5kgejAM
via kriptokoin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üst seviye Intel işlemcilerin sorunu hala çözülemedi

En pahalı 10 oyun mouse - 10 most expensive gaming mouse

Ünlü Kripto Milyarderinin Radarında O Meme Coin Var: Alacak!